top of page

Silverpoint "Company participation scheme" er TIMESHARE!!!For nogle år siden ændrede Silverpoint deres sædvanlige "investeringspakker" til et produkt kaldet " The Company Participation Scheme ". Her sælges kunderne "andele" (ikke aktier), i "registrerede" virksomheder. Disse er rent faktisk lejligheder, der er registreret som firmaer med navne som "Palm Beach 112 SL" Det er som oftest navnene på resortet sammen med et nummer (muligvis lejligheden).


Endnu en gang bliver dette produkt solgt som en "investering" hvor hele ideen er at undvige de strenge timeshare love i Spanien, som Silverpoint opnåede at gøre tidligere. De snød faktisk domstolene i de tidlige dage, og overbeviste dem om at forbrugerne ikke købte timeshare, men investerede i ejendom. Til sidst besluttede Højesteret i Madrid, at forbrugerne bestemt købte timeshare og ikke var investorer, og derfor havde de den fulde beskyttelse af timeshare loven.


Siden den første afgørelse har Silverpoint været på modtagelsesenden af ​​adskillige retssager - næsten dagligt. Dette koster Silverpoint hundredtusindvis af €.


I et en ny og hidtil uset afgørelse har disse "andele" vist sig at være hvad de er - TIMESHARE gemt under et andet navn, eller hvad vi kan kalde en "ulv i fåreklæder"Denne sag blev ført af Canarian Legal Alliance på vegne af en af deres kunder i Domstol nummer 2 i Arona Tenerife, den 20. november 2018.


Til det indledende retsmøde forud for retssagen, skete der noget ekstraordinært foran dommer Dana Lara Etelvina Lopez Jimenez. Silverpoint og deres juridiske team indrømmede, at "Company Participations" faktisk er "TIMESHARE" !


Denne indrømmelse vil have en meget stor indvirkning på alle verserende sager. Det åbner også portene for mange flere "ofre" som endelig kan anlægge krav mod Silverpoint, for at få refunderet deres "INVESTERING" og få kontrakten erklæret ugyldig.


Dommer Lara Etelvina López Jiménez besluttede ved denne indrømmelse, at der ikke var behov for en fuld retssag afsluttede sagen, udstedte sin dom få dage efter dette møde.


Hun erklærede kontrakten for ugyldig med og dømte Silverpoint til at tilbagebetale 81.700,00 €, + juridiske renter og gebyrer til kunden


Kunden blev repræsenteret af CLA advokat Miguel Ángel Méllian Santana og Prokurator Buenaventura Alfonso Gonzalez .

Så hvad er "Company participations" ?


Det er en rimelig sofistikeret ordning, der udelukkende er designet til at omgå timesharelovgivningen, "andelsejere" køber en række andele i virksomheder, som faktisk er lejlighederne i resortet, registreret som virksomheder. Ideen er, at de vil modtage en "leje indkomst" med et årligt udbytte på ca. 4,5% af indkomstudlejningen. De skal også efter 3 år have mulighed for at "sælge" deres andele. Dog kan de kun sælges til andre andelsejere. Et lille problem ved dette er at de ikke ved hvem de er og der er ingen måde at finde ud af det på, men ifølge vores læseres information, vil Silverpoint hjælpe dem med salget!


Tilknyttet disse "andele" er der også ferieuger, som "investoren" er i stand til at bruge, hvilket kalrt indikerer at det er timeshare.


Så vidt angår udbyttet har nogle få familier modtaget dette, de første par år efter deres "investering", men i stigende grad er de fleste desværre langt fra at modtage dette afkast / udbytte i år.


Årsagen er, at Silverpoint og Excel Resort, som er den administrerende virksmhed for resorterne, har haft en meget alvorlig situation som gjorde at Silverpoint mistede alle markedsføringsrettigheder. Så når disse "investorer" spørger og klager over, at de ikke har modtaget deres udbytte for dette år, bliver de fortalt af Excel, at de venter på, at Silverpoint betaler dem.


Når "investoren" klager igen og truer med retssager, ser det ud til, at Excel betaler dem udbyttet, men med "investorerens" egne penge, som de har betalt for "andelene". Jeg ved ikke med dig, men for mig ser dette ud til at være det klassiske " PONZI ordning"!


Hvad er en PONZI-ordning?


Her er en simpel forklaring.


En Ponzi- ordning (/ Ponzi / også et Ponzi-spil) er en form for bedrageri, som lokker investorer til at købe et værdiløst produkt for derefter at betale overskud til tidligere investorer ved at bruge midler fra nyere investorer. Investorer kan blive ledet til at tro, at overskuddet kommer fra produktsalg eller på anden måde og forbliver uvidende om, at andre investorer er overskudskilden. En Ponzi- ordning er i stand til at opretholde illusionen om en bæredygtig virksomhed, så længe der fortsat er nye investorer, der er villige til at bidrage med nye midler, og de fleste investorer kræver ikke fuld tilbagebetaling og er villige til at tro på de ikke-eksisterende aktiver, som de siges at eje. (Det er også kendt som en pyramidespil).


Det er faktisk opkaldt efter Charles Ponzi der blev berygtet for at udnytte dette i 1920'erne. Det har også rødder i litteraturen, der bruges i to Charles Dickens romaner Martin Chuzzlewit (1844) og Little Dorrit (1857).Timesharehjelpen er også blevet gjort opmærksom på, at Diana Aitchinson, Chief Operating Officer for Mark CushwaySilverpoint, for nylig har skiftet arbejde og tilsyneladende arbejder hun nu i reservationsafdelingen for Excel Resorts og Hotels.


Dette beviser indirekte delingen mellem de to virksomheder. Et problem, som Excel vil have i forbindelse med ansættelsen af Diana Aitchison, er at hun underskrev mange af disse "company participatons" via Silverpoint. Dette sammen med, at Excel er opført som "ene administrator" for disse "registrerede" virksomheder, viser faktisk et direkte juridisk link, som kun vil hjælpe de fremtidige sager.


Vi vil give dig yderligere oplysninger, som vi får dem ind, men for nu vil denne nylige udvikling tilfredsstille mange af dem, der har "INVESTERET" i dette produkt.


Har du købt denne eller en lignende "timeshare" -produkter?

Har du købt Resort Properties / Silverpoint timeshare og vil vide vejen frem?


Hvis det er tilfældet, så kontakt os idag og vi vil forklare, hvad dine muligheder er, og pege på dig i den rigtige retning. Timingen er perfekt hvis du vil genvinde dine hårdt tjente penge og få dine kontrakter erklæret ugyldige.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page