top of page

Silverpoint / Excel Hotels lejeprogram i nye problemer!Timesharehjelpen har over en længere periode rapporteret om "Virksomhedsandele og det tilknyttede lejeprogram" der flittigt er blevet solgt af Silverpoint Vacation igennem de sidste par år.


Som de fleste nok allerede ved, blev dette produkt "udviklet" for at erstatte den almindelige timeshare og de diskrediterede "Investeringspakker", der oprindeligt blev solgt af Resort Properties og derefter under Silverpoint-banneret. Deres produkt er igen genstand for adskillige retssager, hvor der allerede foreligger afgørelser til fordel for forbruger fra hele Europa.

Det ser nu ud til, at Excel Resorts og Hotels SA distancierer sig fra Silverpoint med alarmerende hastighed! Excel Hotels informerede for kort tid siden alle deres kunder som ejer "Virksomhedsandele", at de ikke længere arbejder sammen med Silverpoint, og det vækker selvfølgelig store bekymringer blandt de familier, der har købt dette dyre og meget genenmtænkte produkt.

Det sidste vi har modtaget, kom i løbet af weekenden fra nogle af vores faste læsere af Timesharehjelpen, der selv har købt dette produkt. Informationen modtaget kommer i form af en email modtaget fra Excel Resorts og Hotels SA, som er det firma, der forvalter ferieklubberne. I henhold til aftalen indgået med Silverpoint Vacations SL forpligtede Excel sig til at drive aktiverne i "Virksomhedsandelene", der garanterede et årligt afkast på 4,5% af selskabsindkomsten, indtil "lejlighederne" blev omvendt til almindelige boliger.Indtil videre virker det til at ingen af "aktionærerne" i år har modtaget ​​disse "garanterede indtægter", og ifølge brevet fra Excel som er signeret af Diana Aitchison (tidligere ansat i Silverpoint) hedder det, at "på grund af den økonomiske og finansielle situation"har Silverpoint ikke været i stand til at overholde aftalerne i 2018".

I deres email har Excel Resorts oplyst, at de vil opfordre til en generalforsamling for at give "aktionærer" mulighed for at stemme om nye kontrakter og betingelser. Få dage efter kom Excel med en dato for "Generalforsamlingen" som blev sat til den 12. juni 2019 kl. 9:40 på selskabets registrerede adresse. Dagsordenen ser ud således:


 

1) At revidere og godkende, i givet fald, selskabets årsregnskaber for året, der sluttede den 31. december 2018.


2) At træffe beslutning om anvendelse af resultaterne for året afsluttet 31. december 2018.


3) At godkende selskabets ledelse for året, der sluttede den 31. december 2018.


4) Lejeaftalen indgået med "Silverpoint Vacations SL" og beslutninger der skal træffes herom. Analyse af forslag og kontraktmæssige alternativer til ferieudlejning og beslutninger der skal træffes herom. At give tilladelse til, hvor det er hensigtsmæssigt, direktøren ( Excel) for at på selskabets vegne, at godkende det kontraktmæssige forslag, der i sidste ende kan godkendes, selv om det indebærer indflydelse på antallet af selvkontrakterende eller andre repræsentanter.


 

Jeg ved ikke hvad du tænker, men for mig ser dette ikke særligt lovende ud for dem, der købte sig ind i denne ordning.For dem, der ikke kan deltage til denne generalforsamling, har de sendt fuldmagter ud til "aktionærerne, hvor de beder dem underskrive for at give en fuldmægtig mulighed for at stemme på deres vegne. Meget venligt gjort af dem, men de navngivne personer er faktisk medarbejdere i virksomheden, så jeg spekulerer på, hvem afstemningen vil falde til fordel for? bestemt ikke "aktionærerne"!?

Det ser også ud til, at deres aktiver og midler bliver overført til forskellige offshore-virksomheder og konti. Er dette et forsøg på at skjule alt som en konsekvens og på grund af antallet af retssager der føres mod dem i øjeblikket? Timesharehjelpen ved fra betroede kilder, at der allerede er foretaget vigtige tiltag for at identificere alle virksomheder, konti, personer med stor interesse m.m. Forbindelserne mellem disse virksomheder og personer er allerede under fuld efterforskning, hvem ejer hvad og hvem er i sidste ende hovedpersonen af ​​interesse. Der er altid spor, der kan følges.Det er også blevet afsløret, at Limora Investments Ltd, en resortejer på de Britiske jomfruøer i fredags, anmodede en bank i New York, om at give "Kapitel 15 beskyttelse" til sine amerikanske aktiver, mens undersøgelser, vedrørende det de kalder for "forseelser" gjort af medlemmer af virksomhedens ledelse.

Ud fra modtagne oplysninger, virker det som om at også dette firma er meget tæt forbundet med Excel Resorts og Silverpoint!

Virksomheden indledte i februar en process om at deklarere insolvens på De Britiske Jomfruøer efter at have opdaget "usædvanlige" pengestrømsproblemer med de datterselskaber, der forvalter deres spanske ejendomme. Limora har mere end 100 datterselskaber med interesser i resorts, timeshare, hoteller og andre virksomheder i De Forenede Arabiske Emirater, Spanien, Storbritannien, Singapore, Thailand og USA

Selskabet udtalte også, at dets primære indtægtskilde er resorts og timeshare i Spanien, og at deres spanske datterselskab i midten af ​​2018 havde anmodet om kapitalindsprøjtning. Så sammen med hvad vi allerede ved om Silverpoint og Excel, Excel Overseas Holdings og at de nu anmoder om likvidation, bekræfter endnu engang vores undersøgelser.Med al den information vi allerede har, men som vi ikke er i stand til at offentliggøre endnu, er tiden afgørende, især med den kommende generalforsamling. Jeg tvivler på, at de beslutninger der bliver foretaget vil være til gavn for jer - kunderne.

Så hvis du har købt et hvilket som helst produkt fra Silverpoint, især "virksomhedsandele" eller Excel Overseas Lodging Rental Program, ( ELPP) og hvis du gerne vil vide, hvordan du kan få din "investering" tilbagebetalt og få produktet erklæret ugyldig, så kontakt os i dag og vi vil lede dig i den rigtige retning.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page