top of page

Silverpoint Konkurs - Kan jeg stadig præsentere et krav for domstolen?

Opdateret: 20. mar. 2021

Denne artikel er henvendt til alle Silverpoints medlemmer som på et eller andet tidspunkt har overvejet at gå til sag for at få annulleret deres ulovlige timeshareprodukter. Timesharehjelpen ønsker at holde dem up to date med den seneste status for Silverpoint, der nu går ind i en likvidationsproces.

Vi har tidligere skrevet om dette, og du kan læse mere om dette i linket under:


https://www.timesharehjelpen.com/post/silverpoint-vacation-i-likvidation-hvad-betyder-det-for-mig Ejer du timeshare købt af Silverpoint eller har du investeret i de såkaldte virksomhedsandele med løfte om fordelagtige afkast på Bl.a. Palm Beach Club, og har du på et tidspunkt været, eller er du interessert i at lægge sag an for at få dit produkt annulleret og dine penge tilbagebetalt, så skal du til at handle hurtigt. Da likviditetsprocessen allerede er i gang ved den merkantile domstol er det vigtigt at du kommer på listen over kreditorer. Få at få dette gjort, skal den udpegede adminstrator for likvidationen informeres om, at du har et økonomisk krav mod denne virksomhed.


Likvidationsproceduren kan have en direkte effekt på dig og det produkt du har købt hos Silverpoint, og der er en ganske kort tidsfrist til at meddele den udpegede administrator, navnene på de kreditorer, og alle de sager som vil blive og som er præsenteret for den Merkantile domstol.

Det er selvfølgelig uhyre vigtigt at blive betragtet som kreditor hvis man har et ønske om at få annulleret sit medlemskab i forbindelse med afviklingen af Silverpoint og deres aktiver. Det er nødvendigt, hvis du ønsker at få tilbagebetalt dine penge og få dit medlemskab erklæret ugyldig, da Silverpoints aktiver vil blive delt ud mellem alle kreditorer efter likvidationsprocessen er afsluttet.

Likvidationsprocessen finder som sagt sted i Merkantile domstol og er en kompleks procedure, og derfor er vi ikke i stand til på dette tidspunkt at give en bestemt tidsramme for hvor lang tid en sådan sag vil tage.

Når det er sagt, arbejder advokaterne specialiseret i Silverpoint koncernen ud fra forskellige strategier for at sikre deres kunder det mest fordelagtige resultat.


Silverpoint er også blevet anmeldt til statsadvokaten for mulig skjul af midler, og de civile domstole er blevet bedt om at undersøge sagen nærmere. Samtidig er der en international efterforskning igang, som allerede har identificeret flere virksomheder, der er knyttet til Silverpoint koncernen, og der er fundet aktiver, som ikke er registreret under navnet Silverpoint, men som er under deres kontrol.

Hvis du har intentioner om at komme ud af dit medlemskab og kræve dine penge tilbage er den eneste mulighed ved at beramme sag i den merkantile domstol og dette skal gøres hurtigst muligt grundet tidsfristen. Timesharehjelpen vil gerne revidere dit medlemskab i henhold til den nye situation med Silverpoint og give dig overblik over dine muligheder i overensstemmelse hermed. Tiden er knap, så det er afgørende at handle nu, da det på et senere tidspunkt ville være vanskeligere, fordi der ville være mange flere præferentielle kreditorer før dig, og når der ikke er flere aktiver at beslaglægge er det for sent.


Vil du gerne have en gratis vurdering og et konkret og korrekt svar vedrørende dine muligheder, så kontakt Timesharehjelpen idag og vi skal vende tilbage hurtigst muligt.


 

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page