top of page

Silverpoint Vacations S.L.

Silverpoint Vacations (tidligere Resort Properties) er en virksomhed med adresse på Avenida San Francisco, Nº 12 Local 10 38650 - (Arona) - Santa Cruz De Tenerife som har opereret i denne industri siden 12/07/1988.


Silverpoint Vacations har omkring 45.000 medlemmer i deres 5 resorts på Tenerife plus deres resorts i Dubai, Toscana og Florida.


Silverpoint / Resort Properties har drevet med de mest skadelige investeringsbedragerier i de sidste 20 år, og har stjålet tæt på 150 millioner £ fra omkring 6.500 forbrugere fra hele Europa. Et engelsk par betalte lige under £ 250.000 over en 12-årig periode for at ende med at eje to lavsæsons uger med en værdi på mindre end £ 500.


Derudover er der tydelige tegn på betydelig skatteunddragelse til en værdi af ca. 8 millioner £ hvert år, som har stået på i mindst 15 år og sandsynligvis længere.


I mange år har Resort Properties / Silverpoint fuldstændigt ignoreret de meget tydelige krav i timeshare loven 42/98 i Spanien ved ikke at give information omkring fortrydelsesretten og ved at tage forskudsbetaling i afkølingsperioden.

Enhver forbruger der valgte at annullere aftalen inden fortrydelsesfristen blev kontaktet af en aggressiv sælger og fik fortalt, at de ikke havde ret til at annullere. Mange var så bange at de fortsatte med købet og købsbetalingerne.


I år 2017 kom Silverpoint med en erklæring om at de ikke længere solgte timeshare - et direkte resultat af alle de retssager som igennem årene blev præsenteret og tabt af dem.


https://rdo.org/news/silverpoint/


En stor del af deres ejere har holdt op med at betale årlige gebyrer, men nogle fortsætter med at betale, fordi de bliver chikaneret og ”tvunget” til at gøre det af selskabet og deres spanske advokater - selv om Resort Properties / Silverpoint til dato ikke har stævnet nogen i retten. Nogle ejere fortsætter med at betale, i den naive tro på, at deres ”investering” vil stige i værdi med årene.


To grupper af "ofre" gør krav ved domstolene for inddrivelse af deres penge. Den britiske gruppe klager mod Barclays Bank (Banken der gav lån til disse køb) og den anden gruppe har anlagt retssager mod virksomehed og de personer, der kontrollerer og sælger for Silverpoint / Resort Properties.


Bob Trotta, som styrede Silverpoint / Resort Properties (og næsten 100 virksomheder, herunder nogle i Panama har opnået tæt på £ 250 millioner gennem løgn, svig og skatteunddragelse. Han er også involveret i et mislykket

projekt i Jamaica, Palmyra Resort, som inkluderer to jamaicanske banker der har mistet en masse penge

I december 2011 lancerede politiet på Tenerife en sag og en kriminel efterforskning af påstået bedrageri i Silverpoint / Resort Properties hvor Bob Trotta & Mark Cushway (CEO) samt 19 andre medarbejdere blev anklaget.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page