top of page

Silverpoint Vacations SL.

Silverpoint Vacations SL som er kendt for sit meget agressive og hårde salg på resorterne Hollywood Mirage - Beverly Hills Club - Beverly Hills Heights og Palm Beach Club er ikke længere medlem af RDO. Ifølge deres egne ord skyldes det, at de ikke længere sælger timeshare. Glem ikke at Silverpoint Vacations på Tenerife er en af ​​de største og mest påtrængende timeshare-sælgere nogensinde! Hvorfor ville Silverpoint Vacations, som adskillige gang er blevet dømt af den spanske domstol, pludselig beslutte sig for ikke at sælge timeshare længere? Hvad sælger dette tvivlsomme firma nu?Silverpoint Vacations S.L. et selskab, der tidligere hed Resort Properties, der tidligere hed Tensel som solgte timeshare-produkter på en meget påtrængende og agresiv måde i årevis. Deres mest famøse produkter er de nu berygtede investeringsprodukter, som Silverpoint forsøger at sælge til de mange timeshare-ejere og turister, der opholder sig på resorterne - for det meste Hollywood Mirage. Timeshare ejere, der er på ferie der gennem deres egen uge eller fordi de har byttet via RCI eller Interval International. Turister, fordi de er blevet kontaktet telefonisk af Silverpoint Vacations SLs telefonsælgere som tilbyder dem en uges ferie i en af ​​de tilknyttede resorts til meget lave priser eller endda helt gratis! Det eneste krav der stilles, er forpligtelsen til at deltage i en salgspræsentation. Det er netop disse salgspræsentationer, der har forårsaget at så mange mennesker er kommet i økonomiske problemer, hvorfra de ikke længere kan komme uden eksperthjælp.


Sælgerne hos Silverpoint Vacations SL har kun ét mål, og det er at sikre, at du betaler så meget som muligt til dem, så hurtigt som muligt. De bruger en masse forskellige strategier, som anvendes afhængigt af kunden. Nedenfor vil vi yderligere forklare nærmere om Silverpoint Vacations S.L. salgspræsentation.


Forhåbentlig vil dette have den ønskede virkning, og færre timeshare-ejere vil falde for deres løgne og grådighed som dette berygtede selskab er kendt for og som de stadig fortsætter med at gøre, især overfor skandinaviske kunder.


Silverpoint Vacations SL fortæller dig, at din timeshare ikke vil blive videresolgt. Men hvis du foretager et ekstra køb, for eksempel en ny uge, så er sælgeren sikker på at din timeshare vil blive solgt inden for 1 til 2 år.


PAS NU PÅ! Resultatet af dette er, at du nu har en ekstra timeshare og dermed dobbelt vedligeholdsafgifter at betale! Din timeshare vil IKKE blive solgt af Silverpoint Vacations SL, da dette såkaldte gensalgsmarked reelt ikke eksisterer. Hvorfor skulle Silverpoint åbne op for et genslagsmarked med timeshare som bliver solgt langt billigere end den pris som timesharen bliver solgt for ved direkte køb?


Timeshare ejere, der er medlemmer hos andre timeshare selskaber og som er på ferie på et af Silverpoint Vacations resorter ( oftes ved et bytte) bliver fortalt følgende:


"Du vil aldrig slippe af med din nuværende timeshare, og den vil blive overført til dine børn! Det vil du vel ikke have? Jeg har et forslag; vi køber din værdiløse timeshare fra dig og så køber du en uge hos os. Vores uger har stor handelsstyrke på RCI og er også lette at videresælge. Vi giver dig 8000 € for din nuværende uge, og du køber hos os en uge for € 16.000. Du skal kun betale 8000 € til os ... "


Konsekvens: Du risikere at sidde med 2 timeshare fordi Silverpoint Vacations ikke har købt din nuværende timeshare. Eller du sidder som ejer af timeshare hos Silverpoint Vacations i Tenerife. De fortæller dig derefter, at de ikke længere sælger timeshare-produkter hos Silverpoint Vacations, fordi timeshare er forældet eller forbudt i henhold til den nyeatblerede lov 42/98. Sælgeren giver dig derefter mulighed for at investere i et produkt de kalder for virksomhedsandele i The Palm Beach Club eller på The Suites i Beverly Hills.


Det er her utrolig vigtigt at nævne, at Silverpoint har været knyttet til / dømt for investeringsvindel før. Disse vikrsomhedsandele er en bedragerisk form for salg, der kan føre til store finansielle problemer for den enkelte familie.


Mange historier beretter, hvor kunderne har betalt et depositum for køb af disse virksomhedsandele på The Palm Beach Club eller på The Suites i Beverly Hills. Efter undersøgelser på internettet fandt en stor del af disse familier ud af, at det ville være bedre at annullere dette køb inden for afkølingsperioden eller den retlige refleksionsperiode. Men Silverpoint Vacations var ikke villig til at returnere det indbetalte depositum.


De indrømmede dog, at de lovligt ikke kunne gøre dette, men at de kun ville tilbagebetale denne indbetaling hvis de blev dømt til dette ved domstolen.


Hvis du bliver kontaktet af Silverpoint eller deres marketingsafdeling, så pas på og accepter aldrig en invitation fra dette firma for en billig eller gratis uge i en af ​​deres Resorts: Hollywood Mirage - Palm Beach Club - Beverly Hills Club eller Beverly Hills Heights.


Det kan koste dig dyrt!


Har du købt timeshare eller virksomhedsandel fra Silverpoint Vacations eller signerede du noget andet med dem, så hører vi gerne fra dig


Det er kun rimeligt at dele ..

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page