top of page

Velkommen tilbage til hverdagen. De spanske domstole er genåbnet.


De spanske domstole har kun været åbne i 10 dage, men de er allerede i fuld gang med at annullere ulovlige timesharekontrakter for utilfredse ejere.
Advokatfirmaet Canarian Legal alliance har siden mandag den 3. september 2018 opnået hele 31 afgørelser til fordel for deres kunder. 14 af disse afgørelser var for krav anlagt mod Timeshare giganten Silverpoint / Resort Properties. Dommerene på Tenerife erklærede alle kontrakter ugyldige og dømte Silverpoint til at tilbagebetale hele 536.118,00 €. En meget dyr uge for denne virksomhed.


På Gran Canaria fulgte afgørelserne de samme mønster. Dommerene har ialt udstedt hele 17 afgørelser mod Anfi del Mar. Alle kontraktene blev erklæret ugyldige og Anfi blev dømt til at tilbagebetale CLAs kunder 651.086,00 €.


Udover afgørelserne rapporterede CLA også, at der er sat dato for rigtig mange retsmøder i de forskellige domstole over hele Spanien, så det ser ud som om det vil blive nogle meget travle måneder.I forbindelse med Silverpoint har Timesharehjelpen i de sidste par uger modtaget mange e-mails fra ejerne af Silverpoint og Azure Resorts på Malta. De er blevet ringet op og ahr fået tilbudt indkvartering på Hollywood Mirage. Selskabet er Centaurus Mediations et firma, vi ved, er direkte knyttet til Silverpoint, (se link nedenfor for tidligere artikel).


https://www.timesharehjelpen.com/blog/centaurus-mediations-hvem-er-deStort set alle læserene kommer med den samme historie. De kan for en betydelig betaling på omkring 9.000 € (gennemsnittet taget fra alle læsere) med mindst 1.500 € taget som et depositum på dagen, via Centaurus annullere deres kontrakt med Silverpoint. Der bliver dog ikke nævnt noget om nogen form for kompensation.Dette er jo en stor joke! Først bliver du blevet solgt en ulovlig kontrakt fra Silverpoint, dette som resultat af de hundredvis af retssager, der er blevet indgivet mod dem, og nu forsøger et firma oprettet af Silverpoint at tage endnu flere penge fra ejerene til at annullere deres egne kontrakter!


Vi kan vel alle se ræsonnementet bag dette. Nå Centaurus annullere kontrakten, så er Silverpoint sikre på at de ikke vil blive taget i retten af ​​dig!


Hvis du har en Silverpoint timeshare købt i Spanien og vil vide, hvordan du får den erklæret ugyldig (ikke annulleret) sammen med tilbagebetaling af alle dine penge, du har betalt, så kontakt Timesharehjelpen, og vi vil pege dig i den rigtige retning.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page