top of page

Vigtig forbruger advarsel.


I maj 2016 offentliggjorde Timesharehjelpen en historie om en af ​​de mest "berygtede" operatører i timeshare industriens "gensalgsmarked " , Toni Muldoon.


Muldoon  opererede på Costa del Sol i årevis med en række virksomheder primært i videresalgs sektoren indenfor timeshare. En af disse virksomheder hed Platinium Properties med den ekslusive adresse Av. Ricardo Soriano, 72, 29601 Marbella, Málaga


Han blev fængslet i 2 år af de spanske myndigheder, men blev senere benådet, og blev beordret til at tilbagebetale 438.000 £. Hvorvidt dette faktisk blev tilbagebetalt, er der ingen der ved.


Muldoon tog derefter til Storbritannien, og startede med at operere i Suffolk, hvor han oprettede et "Escort bureau".


Samtidig opererede han med en fidus for at slette gammel "gæld", hvor kunden skulle betale et upfront gebyr på omkring 2.000 £. Omkring 3.000 mennesker faldt for dette. Ifølge statistikker modtog 92 % af disse aldrig nogen form for service eller løsning.


Han blev igen sat under efterforskning og i 2013 modtog han et fængselsstraf på 7 og et halvt år, hvorfra han blev dømt til at tilbagebetale over 750.000 £ i løbet af 6 måneder, ellers ville han risikere 4 år ekstra i fængsel.


Muldoon blev prøveløsladt i slutningen af ​​2016, så det nu bringer os til et meget foruroligende faktum, at det ser ud til at han er tilbage til sine gamle vaner.


Et andet firma er også kommet til vores opmærksomhed; Worldwide Timeshares Unlimited, med hjemmesiden:Denne hjemmeside blev registreret den 19. februar 2016 under Antoni Muldoon med adresse i Croydon, England. Så det ser ud til, at denne organisation blev stiftet allerede før han blev frigivet fra fængsel.


Der er ingen oplysninger i virksomhedsregistret for nogle af de to navne, og hvis du checker for Antoni Muldoon kommer der kun en adresse til et tidligere firma. Adressen til Worldwide Timeshares Unlimited er:


12 Kensington Road

Lowerstoft

Suffolk

NR33 0HY 

Telefonnumret er:

Købere: UK: 01502534622 / 07716737960


Forsiden på hjemmesiden starter med "Velkommen til Worldwide Timeshares Unlimited®- Europas førende timeshare videresalgsvirksomhed."Så hovedfokus for virksomheden er salg og videresalg af timeshare. Det bekymrende aspekt er, at de viser logoer til RDO, Canarian Legal Alliance, RCI og Expectations Holidays, som er en ny RCI-pointklub fra Worldwide Timeshare Hypermarket.


Ifølge Om os-sektionen står der: "Vi arbejder tæt sammen med Canarian Legal Alliance. Canarian Legal Alliance er et nyt innovativt advokatfirma, der tilbyder et omfattende udvalg af tjenester til internationale kunder, der ønsker at forfølge juridiske tvister i Spanien."


Webstedet har også en hel sektion dedikeret til Canarian Legal Alliance, som består af nøjagtige kopier af de poster, som CLA har publiceret på deres nyhedssektion på deres eget websted.


Dette kan kun få mig til at tro at denne hjemmeside bare er endnu en fidus for at prøve at tjene så meget som muligt på et markedet med stigende udfordringer og tusindvis af søgsmål mod sig.


Timesharehjelpen har talt med den Canarian Legal Alliance, og de har udtalt, at de ikke har kendskab til dette firma og at de absolut ikke arbejder sammen med dem. De har ikke givet nogen tilladelse til at bruge deres logo, nyhedsartikler eller navn.


Så hvis dette er tilfældet med CLA, hvad så med brugen af ​​logoer til RDO, RCI og Expectaions Holidays?? Kan vi kun gå ud fra, at disse virksomheder heller ikke har givet nogen tilladelse til at bruge dem som referencer. RDO er blevet kontaktet, og vi venter på svar.


Timesharehjelpen advarer alle vores læsere om altid at kontrollere gyldigheden af ​​ethvert firma, som du har til hensigt at beskæftige dig med. Hvis de hævder at de arbejder sammen med et andet firma, især et advokatfirma, så dobbeltjek også det.


Hvis du har haft kontakt med denne nye "Muldoon" -virksomhed, så vil vi gerne høre din historie. Den kan hjælpe med at advare andre.


Nedenfor er der links til den oprindelige artikel og nyheder omkring Toni Muldoon og hans udnyttelser:


Siden offentliggørelsen af ​​RDO har bekræftet, at brugen af ​​deres logo er ulovligt, da der ikke er givet tilladelse.

Seneste blogindlæg

Se alle

Σχόλια


bottom of page