top of page

Viking Real Estate & Nordic ConsultingI løbet af de sidste par måneder har Timesharehjelpen modtaget mange forespørgsler omkring to virksomheder med base på Tenerife, drevet af velkendte navne under Silverpoint banneret. Der er selvfølgelig tale om Farhoud brødrene og deres respektive virksomheder, Viking Real Estates & Consultants og Nordic Consulting Canary Islands. En ting, der er fælles for alle forespørgslerne, er at kunderne oprindeligt blev solgt deres "timeshare-produkter" af Farhoudbrødrene eller ex-Silverpoint-sælgere, der nu arbejder for dem. Så hvad tilbyder de nu deres ”gamle kunder”?


Alex, Mike og Ali Farhoud

Lad os først se på Viking Real Estates & Consultants. Dette firma blev grundlagt af Mike Farhoud for omkring et år siden og er baseret i Shoppingcentret Palm Beach Local 19 Avda Rafael Puig LLuvina 38660 Playa de las Americas Tenerife. I henhold til hjemmesidem har de Org-nummer B76689603.


Ved en grundigere kontrol af virksomhedsregistreringer førte dette Org-nummer os til et firma kaldet Tuscan Garden SL, med en anden adresse, men samme administrator - Mike Farhoud. Så det ser ud som om han bruger oplysninger fra et andet firma til at drive Viking Real Estates, skønt de seneste kontroller nu viser at Tuscan Garden SL er blevet ændret til Viking Real Estates & Consultant.


Der er ikke noget problem i dette i sig selv. Problemet og det interessante opstår når man kigger nærmere på den sektor, virksomheden er registreret til at operere under. I henhold til virksomhedsregistrets oplysninger er Viking Realestate & Consultants inden for "food service" sektoren. Denne sekor har intet med fast ejendom eller timeshare-krav at gøre.Når et firma dannes, og dets formål er registreret i en bestemt sektor, burde denne virksomhed da helt sikkert arbejde i denne sektor og ikke gøre noget, som ingenting har med denne sektor at gøre. Spørgsmålet er, hvorfor er det oprindelige formål med virksomheden restauranter og madboder endnu ikke ændret til fast ejendom og timeshare krav? Har de noget at skjule?Lad os nu gå videre til Nordic Consulting Canary Islands SL. Dette firma blev registreret den 17. oktober 2018, så det er knapt et år gammelt. Den registrerede administrator er Ali Farhoud, endnu en af Silverpoints ex-sælgere, der nu kontakter Silverpoint klienter med løftet om tilbagebetaling af det dobbelte af deres penge og annullering af deres kontrakter. Alt sammen for de produkter, som han oprindeligt solgte sammen med sin bror Alex Farhoud.


En e-mail, vi har modtaget, fortæller en af vores læsere deres historie, som begynder i oktober 2017,


”Vi modtog et brev under døren fra Alex Farhoud (på det tidspunkt arbejdede han for Silverpoint), at han ville se os næste dag”.


Formålet var at sælge dem en lejlighed, eller sådan troede vi ihvertfald. Hvad vi faktisk senere havde købt, var de famøse "Virksomhedsandele".


På Silverpoint-kontoret undersøgte Alex parrets økonomi og fortalte dem, at han troede, at der ikke ville være noget problem for dem, og at de havde råd til købet. De kiggede på to lejligheder og besluttede sig derefter for at købe.


Da de gik tilbage til kontoret med Alex, forklarede han alle mulighederne for dem, bl.a at de ville modtage 4,5% i renter, indtil de fik skødet på lejligehden. Dette kunne tage omkring 3 år, før det var klart. Men når de så modtog skødet, ville lejligheden blive lejet ud for dem med et afkast på 47,5% af lejeindkomsten. Det lyder ikke så dårligt efter min mening!


Prisen var over 240.000 €, ingen betænkningstid eller annulleringsperiode og de gjorde en betaling på ca. 5.000 € på stedet med restbeløbet, der skulle betales så hurtigt som muligt. Dette blev betalt inden for et par måneder.


Den næste del af historien er, hvor det nu bliver interessant. Omkring maj 2018 kontakter Alex kunderne og informerer dem om, at Silverpoint stod over for ”økonomiske problemer”, men at der var en løsning. Hvis de betalte Alex 10.000 €, ville han hjælpe med at få deres penge tilbage, og familien betalte behørigt den anmodede sum. Alex sagde også, at hvis Silverpoint ringede måtte de under ingen omstændigheder sige at han (Alex) ringede, men at de ringede til ham”.


Parret blev derefter meget mistænkelige, ja, jeg tror ​​de fleste af os ville blive hvis vi fik denne besked.


Det skal også påpeges, at de 4,5%, de skulle modtage for 2017, der skulle betales i 2018, ikke blev betalt til tiden. Familien modtog til sidst de 4,5% i slutningen af ​​2018 efter et stort pres fra deres side.


I slutningen af ​​2018 modtog de endnu et opkald fra Alex, der fortalte dem:


”At de ikke ville få tildelt skødet, fordi det de faktisk havde købt, var (skjult?) TIMESHARE!!!”.


Men de skulle ikke være bekymrede for der var en fantastisk løsning på dette. Alexs bror Ali kunne hjælpe dem med at få alle deres penge tilbage i dobbelt plus alle udgifter. Alt hvad de skulle gøre var at betale over 29.000 € til Nordic Consulting, Alis virksomhed, og alt ville blive godt igen.


Det er unødvendigt at sige, at parret blev meget mistænksomme igen. ”Først sælger Alex os ” dette ”tvivlsomme” produkt ”så hjælper hans bror Ali os med at få vores penge tilbage”.


Heldigvis faldt dette par ikke for dette nummer, og de venter nu på, at deres retssag bliver hørt repræsenteret af et erfarent advokatfirma på dette område.


Det skal også bemærkes, at begge virksomheder bruger retsdokumenter, især Højesterets afgørelser, der giver indtryk af, at de er deres, men efter at have studeret dokumenterne og foretaget den relevante kontrol, tilhører disse afgørelser et andet advokatfirma. Dette advokatfirma er også det eneste, der har haft afgørelser fra Højesteret til dato


Efter grundige undersøgelser i de spanske domstole har Timesharehjelpen endnu ikke fundet nogen sager repæsenteret af disse virksomheder i hverken landsret eller højesteret. Så spørgsmålet er, om de faktisk har nogen sager, og gør det, som de har lovet deres kunder?


Ønsker du at vide, hvor du står i forbindelse med dit timeshare-produkt, der er købt i Spanien, så brug vores kontaktside, og vi vil pege dig i den rigtige retning.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page