top of page

Timesharehjelpen

SAMMEN STÅR VI STÆRKERE!
Kontakt os idag.

Tak for din interesse.

VELKOMMEN TIL TIMESHAREHJELPEN

Timesharehjelpen har i de sidste mange år, fokuseret hovedsageligt på skandinaviske timeshare ejere, der bevidst eller ubevidst har indgået aftaler med timeshare udviklere, og som nu ønsker at komme ud af deres medlemskab eller kræve deres penge tilbage ved et beramme et krav for domstolen. 

Vi har et tæt samarbejde med Spaniens bedste advokater som har mange års ekspertise indenfor netop dette felt. De kan ofte forhandle passende løsninger med timeshareudvikleren og deres advokater, tilpasset dit ønske og behov.

Timesharehjelpen er centreret og fokuseret på at beskytte forbrugernes rettigheder, og vi har ofte opnået fordelagtige resultater for vores læsere mod de virksomheder, der anvender uretfærdige og vildledende handelspraksis.

En advokat er som udgangspunkt altid nødvendig i tilfælde af man står i en tvist, som synes at være endt i en blindgyde, og juridisk bistand er nødvendig for at løse eller retsforfølge problemet.  Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os idag.

Ejer du timeshare eller kender nogen der gør, så vil vi meget gerne høre din historie.  Send os en mail på

info@timesharehjelpen.com

Følg denne side for de seneste nyheder og oplysninger, samt for at modtage tips og gode råd til timeshareejere, købere og lejere. 

Læsere af denne side bør ikke handle eller afvise at handle ud fra indholdet fra denne hjemmeside uden først at konsultere en advokat eller anden professionel. Fordi loven ændrer sig konstant, kan indholdet af denne hjemmeside ikke angive lovens aktuelle status. Intet på dette websted forudsiger eller garanterer fremtidige resultater. Timesharehjelpen er ikke ansvarlig for brugen eller fortolkningen af ​​oplysningerne på dette websted og frasiger sig udtrykkeligt ethvert ansvar for enhver handling, du tager eller ikke tager, baseret på indholdet af dette websted. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Send os en mail på info@timesharehjelpen.com eller brug vores chat funktion nederst på siden

Julie Holm

Stifter af Timesharehjelpen

bottom of page