top of page

Anfi er igen i søgelyset på spanske tv-stationer.Efter vores seneste artikel vedrørende Anfi Sales og Anfi Resorts, hvor vi skrev om hvordan de prøver at skjule aktiver i et forsøg på at undgå at betale de penge der blev tilkendt til klienter ved de spanske domstole for salg af ulovlige kontrakter, er de nu igen tilbage i nyhederne. Denne gang er det på den spanske nationalenyhedskanal TV1.


De rapporterer, hvad vi allerede har offentliggjort, og hvad der blev offentliggjort i El Diario tidligere. Timesharehjelpen har en optagelse af nyheden, hvortil der er tilføjet engelske undertekster, som er blevet uploadet på Youtube. Se linket under:


https://youtu.be/VOujAX_HS50


Advokaten, der behandler denne sag er igen på vegne af Canarian Legal Alliance-Eva Gutiérrez, der bliver interviewet uden for et af CLAs-kontorer i Arguineguin på Gran Canaria med Anfi i baggrunden. I interviewet forklarer Eva grunden bag tømningen af ​​deres bankkonti, og hvorfor de prøver at trække tiden ud i forbindelse med tilbagebetaling af penge.


Eva Gutiérrez Advokat hos CLA

Det er svimlende beløb der nævnes, og det løber op i millioner af euro. Penge som bliver omdirigeret fra disse konti for at undgå tilbagebetalinger fra afgørelser i domstolene. Det er ikke underligt, at den provinsielle anklagemyndighed har stor interesse for denne sag.


Under interviewet forklarer Eva Gutiérrez også, at CLA og deres klienter opfordrer domstolene til at udpege en uafhængig administrator til at føre tilsyn med regnskaberne og efterforskningen af Anfis konti og deres bevægelser. Dette åbenlyse forsøg, som vi ser Anfi-gruppen er i gang med er meget muligt en kriminel handling.


Vi har endnu ikke set nogen erklæring fra RDO omkring dette, og vi tvivler stærkt på at de vil skrive om det eller vil sanktionere dem for dette. Så meget for dette handelsorgan, deres adfærdskodeks og etik for at beskytte forbrugeren!


Denne historie skulle ikke stille nogen tvivl om, hvor langt timeshare-virksomheder er villige til at gå for at vildlede forbrugerne, der i årenes løb er blevet snydt af timeshare-industrien som umiddelbart virker til at være en kriminel bande og en gang svindlere!


Link til den originale artikel af El Diario med engelsk oversættelse i PDF-format.Hvis du ejer timeshare hos Anfi eller en hvilken som helst anden timeshareudvikler og vil vide, hvad dine juridiske muligheder er, så brug vores kontaktside, så vil vi pege dig i den rigtige retning.

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page