top of page

Canarian Legal Alliance - Årets første 2 måneder har været succesfulde.Advokatfirmaet Canarian Legal Alliance har meddelt følgende, som vil være gode nyheder for deres kunder.


På Gran Canaria har dommerne i Maspalomas konsekvent erklæret, at der ikke er behov for at afholde en fuld retssag mod Anfi del Mar. Dommere har besluttet at afgive deres afgørelser allerede ved det indledende retsmøde. Den 5. januar, blev 5 sager hørt - alle 5 med samme resultat. Der er ikke behov for at føre en fuld retssag og der vil blive dikteret direkte. For deres kunder betyder det at de ikke behøver at rejse i forbindelse med deres sag og de vil få afslutning på deres sag langt hurtigere end hidtil.


På Tenerife er Silverpoint Vacations SL blevet tvnget til at udbetale 44.494,20 € til en af deres kunder. Det bedste ved denne nyhed er at kunden vil modtage 11.702,45 € mere da deres oprindelige krav var 32.791,75 €. De vil også få de legale omkostninger og den juridiske rente tilbage.


Tilbage til domstolene på Gran Canaria er Anfi del Mar blevet tvunget til at udbetale henholdsvis 12.882,79 € til en tysk kunde og 49.226,57 € til en norsk kunde. Se bankoverføringerne under:"Inddrivelsesholdet" fra Canarian Legal Alliance består primært af advokaterne Judith Diaz Pascual og Cristina Batista som gør et fantastisk stykke arbejde på vegne af deres kunder.


Fra den 01/01/2019 til 20/02/2019 har CLA allerede opnået at vinde:


- 79 sager i spanske domstole  - 63 mod Anfi del Mar

- 10 mod Silverpoint Vacations - 6 mod andre resorts som CLC, Petchey Leisure, Palm Oasis, Diamond Resorts og Holiday Club

- 2.895.288,00 € sikrede betalinger til deres kunder


Endnu en gang beviser dette at CLA udfører fantastiske præstationer til fordel for deres kunder i modsætning til nogle kommentarer på diverse internet forums og websteder, som har et behov for at prøve at overbevise folk om at CLA ikke gør hvad de siger de gør. Disse afgørelser og tal er alle offentlige dokumenter som let kan verificeres og bekræftes af de spanske domstole og andre offentlige organer. Se for eksempel et lille udsnit af en af CLA ledende advokaters Eva Maria Guiterrez Espinosas afgørelse til fordel for Anfi del Mar

Alle disse oplysninger er med til at identifcere og bekræfte afgørelsen, anklagede, advokat, m.m. Der er til og med et telefonnummer og mailadresse hvor du kan henvende dig direkte til domstolen.


Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til disse dokumenter eller en anden offentliggjort artikel, så tag gerne kontakt.


Sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page