Club Paradiso / Paramount på Tenerife er lukket!Timesharehjelpen er i de seneste par dage blevet kontaktet af læsere som ejer timeshare på Club Paradiso / Paramount ved Silverpoint Vacations på Tenerife.


Resortet som er kendt som Paramount - Club Paradiso er lukket ned. De familier som har haft reservationer er blevet nægtet adgang ved ankomst og er blevet flyttet til andre feriesteder såsom Hollywood Mirage og Beverly Hills Heights.


En af vores læsere blev til og med anmodet om at betale 900 € for at få tilgang til Hollywood Mirage. Dette er et klart misbrug, først og fremmest på grund af den meget høje vedligeholdsafgifter de allerede er tvunget til at betale årligt, men derudover også fordi at man via bl.a. booking.com kan komme ind på flere af Silverpoints resorter uden at være bundet af kontrakt og / eller årlige afgifter.


Når du ringer til Club Paradiso går den direkte på voicemail, og hjemmesiden fungerer ikke længere!


Telefon: +34 922 787 650


https://www.clubparadiso.com


Hvis du har købt et hvilket som helst produkt som standard timeshare, investeringspakker, Virksomhedsandele eller Keys Concierge, så brug vores kontaktside og vi vil forklare mere omkring dine muligheder og vise dig i den rigtige retning.Seneste blogindlæg

Se alle