top of page

Falske advokatfirmaer gør brug af fotografier af ægte advokater


På baggrund af vores tidligere artikler om de "falske advokatfirmaer" fremhæves i dag yderligere 2 hvor vi identificere de egentlige personer og billeder der er blevet brugt.

Den første er Abogados Canarias, som er en del af familien Litigious Abogados. Vi har nu fundet nye identiteter ud fra de fotografier, de har brugt på deres hjemmeside som deres advokater.http://abogados-canarias.com/civil-law/


Den første er den såkaldte grundlægger af firmaet Manuel Cilavoz Varintos, som i virkeligheden er Carlos Magnanini Global Account Manager for det argentinske selskab Clarke Modet & Co Argentina SA.https://www.clarkemodet.com/en/experts/carlos-magnanini.html

Et andet fotografi på hjemmesiden er af Fernando Siltal Crostena. En anden argentinsk advokat, og endelig er der et billede af Jaime Leonardo Kleidermacher af A. Kleidermacher Abogados & Consultores. Han blev uddannet fra universitetet i Buenos Aires i 1986.

http://www.kleidermacher.com/integrantes.html

Fotografiet af Juan Cretedos Dolabaris er ikke fuldt ud identificeret, men det antages at være en italiensk advokat, der hedder Pasquale Frisina Roma. Søgningen fortsætter.

Den tredje advokat på billedet Manolo Derban Ferolita er stadig ikke fundet på nogen søgninger.


En anden af ​​de "falske" advokatfirmaer er Amador Galeca Abogados, som vi fremhævede i september 2017.http://amadorgaleca.com/civil-law/


Den såkaldte grundlægger af dette firma hedder Amador Malodan Galeca, selvom han faktisk hedder Emilio J. Zegrí Boada, fra det spanske advokatfirma Zegri + Olivar, baseret på Avenida Diagonal, 606, Principal 1ª 08021 Barcelona.http://www.abogadospenalistas.es/abogados/

En anden advokat, hvis billede bruges under navnet Simono Maenga Arlovas, han er ung men en meget fremtrædende advokat med sit rigtige navn Joshua R. Valentine, fra advokatfirmaet Caulder & Valentine, på 1157 E Marion St Suite 4 Shelby i England, NC 28150. Telefonnummer: +44 704.470.2440Ifølge hans profil på firmaets hjemmeside er han en meget højtuddannet ung advokat:

https://www.cauldervalentine.com/josh-valentine
Uddannelse:


- Charlotte School of Law

- J.D., Magna Cum Laude

- Redaktør ved Charlotte School of Law Review

- Certificering i beskæftigelsesloven

- Phi Delta Phi International Legal Honor Society

- Pro Bono hædringer

- CALI Awards (højeste karakter) - Processer og Kontrakter

- Fuld stipendium

- Gardner-Webb Universitet

- B.S. i regnskab, Summa Cum Laude

- Senior Student Award - Højeste GPA

- Alpha Sigma Lambda National Honorary Society


Vi har fundet to advokater på Amador Galeca hjemmeside som kommer fra samme advokatfirma, Clarke Kann lawyers i Australien. Dette firma har to kontorer baseret på Level 7, 300 Queen Street Brisbane QLD 4000 Australien og Level 4, 9 Castlereagh Street Sydney NSW 2000 Australien .

På den "falske" hjemmeside er de navngivet som Manuel Pralge Namblib, som faktisk er Joseph Najem, en partner baseret på deres Sydney kontor:
http://www.clarkekann.com.au/people/joseph-najem

Så er der Balthathar Hirmod Nisbelam, som faktisk er Steven Cardell, en partner i firmaet som er baseret i Brisbane.

http://www.clarkekann.com.au/people

Sådan ligger landet! Disse "falske" firmaer manipulere officielle dokumenter ved hjælp, men og bruger fotografier af ægte advokater uden deres kendskab til at promovere deres ”services”.

Timesharehjelpen er her for at hjælpe dig med at finde frem til sandheden. Hvis du har haft kontakt med nogen af ​​disse virksomheder, der er nævnt i denne artikel, så hører vi gerne fra dig.


Husk på, at disse ikke er ægte advokatfirmaer, deres eneste mission er at få fat på dine hårdt tjente penge.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page