top of page

Forbrugeradvarsel: "Advokater" på spil igen!Endnu en gang har en af ​​vores læsere påpeget et selskab, der tilbyder timeshare-tilbagekøb, de kalder sig selv for Timeshareredress med hjemmesiden:


https://timeshareredress.com


De har følgende adresse, telefonnummer og email:


22 Vantage Park, stuen, High View Close, Hamilton, Leicester LE4 9LJ, England.

00440800 051 1738

enquiries@timeshareredress.com


Webstedet er nyt, og blev registreret den 8. juni 2018, med registreringen gemt "for privatlivets fred", men ifølge hjemmesiden er de dem der "hjælper kunder med at kræve tusindvis af pund tilbage", at de er "en af ​​de førende indenfor dette felt i England", og at de arbejder på et" no win no fee " grundlag.


For en hjemmeside, der er registreret for mindre end 2 måneder siden, er det ret store løfter at komme med. Så hvem er de egentlig?


Selskabet hedder Money Redress Limited med registreringsnummer 10483863 og er registreret på ovenstående adresse. Selskabet blev indarbejdet den 17. november 2016, så kun lige under 2 år.


Den første direktør var Ian Richard Francis, der trådte tilbage den 25. april 2017, og blev erstattet af Robert James Jeffrey Ridge den 2. marts 2017.


Hr. Ridge, der er omkring 41 år, har i henhold til virksomhedsregistret haft i alt 18 virksomheder, hvoraf 5 stadig er aktive, 1 i likvidation og resten er opløst. Et andet selskab er også registreret på samme adresse, under navnet Pension Calculator Limited, registreringsnummer 08957148.


Ifølge deres hjemmeside "Om os" arbejder de i partnerskab med et af de førende advokatfirmaer i Spanien, men de navngiver dem ikke nogen steder på deres hjemmeside. Et af de vigtigste punkter for at give troværdighed ville vel være at nævne dette førende advokatfirma ved navn?


De fortsætter med at angive følgende om deres "spanske partner":


Opført som anbefalede advokater ved den britiske ambassade / konsulat, den amerikanske ambassade og irske ambassade samt medlemmer af regulerede juridiske organer som IBA (International Bar Association).


Kvalificerede juridiske repræsentanter: Deres juridiske team består af fuldt kvalificerede og erfarne advokater, der kan give dig omfattende information, detaljeret overslag over alle gebyrer, omkostninger og skatter, der er involveret, samt klare og koncise forklaringer af hvordan den juridiske proces er gjort.


Ingen sprogbarrierer: Deres personale omfatter indfødte fra Storbritannien og USA samt Spanien samt personale, der kommunikere på engelsk, fransk, tysk, russisk og svensk - så du kan være sikker på at forstå den juridiske proces fuldt ud.


Timesharehjelpen kontaktede det førende advokatfirma på dette område for at kontrollere, om de havde kendskab til dette firma, men de havde aldrig hørt om hverken Timeshare Redress eller Money Redress.


Hjemmesiden lægger vægt på de spanske højesterets afgørelser og sager anlagt i spanske domstole mod 5 af de største aktører i timeshare-industrien, men igen ikke omtale af hvilket advokatfirma der er ansvarlig for at vinde disse sager.


Afsnittet "Seneste nyheder" viser tre rapporter, alle tre taget fra andre kilder, en fra New Business og de to andre The Telegraph. En af artiklene fra The Telegraph er meget gammel, da den har citater fra TCA af Sandy Grey, som vi ved, døde tilbage i 2013.


Når du tjekker afsnittet "Services", får du en drop-box med listen over timeshare-selskaber, samt en kontaktformular, der anmoder om meget grundlæggende oplysninger: Navn, telefon, email og om timesharen var købt eller opgraderet efter januar 1999.


Så hvad kan vi antage ud fra informationen på denne hjemmeside?


Ved første øjekast ser det ud til at være en "lead generator", da du ved at indgive dine personlige oplysninger, giver dem frihed til at kontakte dig og f.eks. videresende dig til et andet firma og dermed omgå de nye databeskyttelseslove som trådte i kraft i maj 2018.


Og hvad med deres "no win - no fee" koncept?


Som de fleste allerede ved kræver denne type sager en spansk registreret advokat til at repræsentere dig. Advokaten vil kræve at salæret betales på forhånd, sammen med andre udgifter der måtte være forbundet såsom oversættelser, notar gebyrer, domstolsafgifter m.m. Disse sager kan tage lang tid før sagsøgeren faktisk kommer til udbetalingsfasen. Ifølge sager som Timesharehjelpen følger i retten har de taget omkring 10-12 måneder for at nå datoen for retssagen, derudover skal man tage højde for en eventuel appelproces når resortet taber, og den burokratiske proces om at få pengene udbetalt. Vil disse virksomheder stadig eksistere til den tid?


Endnu engang har vi en ny spiller på banen, uden egentlige beviser for hvem der står bag. Direktøreren er kun ansigtet udadtil og ikke nødvendigvis ejeren af virksomheden.


Vi har her med en hjemmeside at gøre, der er helt ny, men som gør nogle meget store krav. Vi har en sektion, der er typisk at bruge til leadgeneration og ingen omtale af hvilke advokatfirmaer de er i partnerskab med.


Alt dette fører os til at se på dem med stor mistanke, da forretningen med timeshare-krav, er et meget lukrativt område, og siden de første højesterets afgørelser har mange hoppet på vognen og udgvet sig for at være advokater, selvom de ikke har nogen egentlig viden om timeshare-branchen eller timeshare-loven.Dette er et klassisk eksempel på hvorfor du skal gøre dit hjemmearbejdeinden du indgår aftaler med nogen.


Hvis du har spørgsmål, eller har brug for hjælp til at kontrollere et firma, så kontakt os og vi vil pege dig i den rigtige retning.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page