top of page

Hvad sker der egentlig til møderne med "advokaterne" fra Tenerife?Tenerife ligger nok på 1. pladsen når vi taler om "falske advokater". Claim your claim er endnu et firma registreret på denne voksende liste.


Hver måned modtager vi adskillige henvendelser fra forbruger som får tilbust at rejse til Tenerife med garanti om at få deres penge tilbage ved at beramme et krav ved domstolen.


Ofte beslutter disse familier sig faktisk for at rejse til Tenerife for at høre mere. trods alt, hvad kan der ske?


Den følgende historie er modtaget fra en forbruger, der deltog til et sådant mødet, og faldt i fælden og som nu beklager det dybt...


Det oprindelige opkald:


Da jeg første gang kom i kontakt med denne virksomhed var det ved en telefonisk samtale med en person som havde en masse spørgsmål. Han spurgte tæt ind til mit timeshareprodukt som vi købte for mere end 10 år siden. Det fungerede ikke, så vi afskrev det og accepterede tabet for den dårlige beslutning og fortsatte vores liv som hidtil. Virksomheden Claim your claim forklarede mig da, at de ville være i stand til at inddrive mine penge baseret på et "no fee no cure" princip.


"Kom til Tenerife, sagde han. Du er nødt til at være til stede i landet for at registrere dit krav. Vi indlogere dig på et hotel uden omkostninger. Alt hvad du skal betale er din flybillet. "


Jeg spurgte så: "Er det sandsynligt, at vores krav vil blive vellykket?" Vi fik at vide, at de aldrig havde tabt en sag. Jeg spurgte så, hvad vi ville skylde dem, og de sagde "20%". Vi blev enige om at gøre dette, og reserverede vores fly.


Mødet:


På Tenerife mødte vi en mand kaldet "Andy", ingen efternavn og en kvinde kaldet 'Debbie' (tilsyneladende en advokat) ... Ingen efternavn. Andy fortalte os, at de kunne kræve vores penge tilbage, og at der ikke var nogen finansiel gevinst i dette for dem, så derfor spurgte de om vi til gengæld ville booke flere ferier med deres "samarbejdspartnere" i fremtiden. Han sagde, du skal ikke købe noget, men blot booke dine ferier hos vores "samarbejdspartnere" for mindst 200 €.


Andy fortsatte derefter med at vise os en hjemmeside, der havde masser af ferietilbud og priser, som var stærkt reducerede. Selvfølgelig var dette designet til at lokke os og få os til at tro, at dette firma var legitimt. Han fortsatte derefter med at bruge pressende salgsteknikker, samt at forvirre os, så vi fik underskrevet papirarbejdet. Desværre underskrev vi papirarbejdet på grund af de oplysninger, de gav os og ikke ud fra hvad der egentlig stod.


Vi fik at vide, at vi ikke behøvede at betale noget, ud over et gebyr på 5000 € på dagen, men at vi ville få det tilbage. Den eneste grund til, at vi skulle betale dette, var for at registrere vores krav ved domstolen. Da vi stillede spørgsmålstegn ved et af dokumentet, hvor der stod at dette omhandlede 4 ugers indkvartering, fik vi at vide, at det ikke vedrørerde vores krav. Det var bare for for den uge, vi havde haft på Tenerife i forbindelse med dette møde.


Da vi ikke havde vores kreditkort på os, sagde de at det ikke var noget problem, da de allerede havde vores kreditkortoplysninger fra den booking, de lavede på vores vegne. De 5.000 € blev opkrævet på vores kreditkort øjeblikke senere.


Derefter forklarede de selv ville de bruge 8.000 € å vores sag. For at få de 8.000 € ville de sætte 8.000 € ind på vores konto, som jeg derefter skulle hæve og betale tilbaget til dem. På denne måde arrangerede jeg ikke et lån, med der blev flyttet penge for at undgå skat, og fordi kravet blev ført på Tenerife.


Jeg spurgte ham om det var lovligt og selvfølgelig sagde han ja. Vi fik at vide, at en person fra finansieringsselskabet ville kontakte os vedrørende de 8.000 €. Da denne herre fra finansieringsselskabet ringede, sagde han, at jeg forstår, at du har søgt om et huslån til 8.000 €. Han forklarede også at lånet ville være under de aftalte vilkår og betingelser, og duvi ville skulle betale et tidligt tilbagebetalingsgebyr, hvis vi vil betale lånet tidligt. Lånet var desuden underlagt renter. Intet af dette blev forklaret for os. Vi fik at vide at de 8.000 € ville gå ind på vores konto, og derefter blive hævet. Ingen sagde noget om lån!Hvad signerede vi for i sidste ende?


Når man ser på papirarbejdet, er der slet ingen omtale af et firma kaldet Claim your Claim. De angivne indkvarteringsaftaler underskrives med to forskellige selskabers; 7 Island Experiences og Alternativ Travel.

Aftalerne antages at være "leje af uger" inklusive den "GRATIS" uge, vi brugte på mødet. Hver uge sætter de til en værdi på 5,000 € for hver aftale. (Så i sidste ende betalte vi selv for vores ophold. Intet var GRATIS.)Disse 4 uger fra Alternative Travel- aftalen skal forudbestilles via et bookingwebsted kaldet Altura.


Værdien af ​​disse 4 uger er bestemt ikke hvad der står på papirarbejdet, og de samme uger kan bookes på internettet til 3 til 4 gange billigere.


Aftalen med 7 Island Experience er angiveligt til et "feriemedlemskab" uden forklaring på hvad dette inkluderer eller hvordan man bruger dette og de 5 verdensomspændende overnatningsuger og de 2 returflyvninger til en værdi af 250 €.


Ugerne skal bookes via 7 Island Experience og uden tilsyneladende udløbsdato.

Andre dokumenter, der er underskrevet, er for de forfriskninger, der er taget på mødet, et certifikat for " Sovereign Credits " uden yderligere forklaring på, hvordan man bruger disse og et dokument, der angiver, at vi blev hentet fra lufthavnen.


Der står ikke noget som helst om noget krav, ingen omtale af et erstatningsfirma eller en juridisk virksomhed, der vil håndtere et sådant krav ...

Vi føler os snydt og forsøger at få en tilbagebetaling via kreditkortselskabet for de 5.000 €, de tog fra kortet.


Har du været i kontakt med Claim your Claim eller andre virksomheder der har tilbudt dig lignende, så hører vi gerne fra dig. Husk på at sammen står vi stærkere.


KONTAKT OS IDAG : info@timesharehjelpen.com

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page