top of page

Hvorfor vil Anfi ændre din timeshare kontrakt?


I de seneste par måender har der været utallige diskutioner, spørgsmål og tvivl i diverse forums vedrørende Anfi del Mar og deres behandling af ulovlige kontrakter. Som i sikkert allerede ved, har Anfi i en lang periode kontaktet deres medlemmer for at få dem til at ændre deres kontrakter, men det seneste forsøg på at gøre dette, er ret foruroligende.


Meningen med at ændre kontrakterne er i et forsøg på at tilpasse dem til de strenge timesharelove 42/1998 og 04/2012. De nye kontrakter vil derfor have en varighed på maksimalt 50 år, og lejlighedsnumre samt ugeantal vil blive tildelt til de kontrakter som indeholder flydende uger, selvom de forbliver "flydende" og dermed ulovlige.


Ifølge de modtagne oplysninger, vil de nye kontrakter også straffe medlemmerne hvis de beslutter sig for at afslutte deres medlemskab inden de 50 år er gået. Enhver "tidlig opsigelse" af kontrakten vil blive betragtet som et alvorlig kontraktbrud fra medlemmets side, og Anfi vil kræve betaling af et gebyr fra medlemmet i form af "hotelomkostninger" som variere fra 298 € -625 € pr. nat pr uge, der skulle blive anvendt i fremtiden!

De har allerede brugt denne trussel mod flere medlemmer, der overvejede at sagsøge dem i forbindelse med deres ulovlige kontrakter. Noget som efter min personlige mening er ekstremt abusivt og aggresivt.


Et andet punkt, der er blevet gjort opmærksom på, er antallet af medlemmer, der er stoppet med at betale deres vedligeholdelsesafgift. Det rapporteres, at omkring 100 medlemmer fra 10 forskellige lande er blevet stævnet af Anfi for deres ubetalte vedligeholdsafgift plus de førnævnte "hotel omkostninger".


Et andet punkt, der irriterer nogle af medlemmerne, er problemet med videresalg. Ifølge mange skrivelser har Anfi ret til at nægte køberen af ​​en privatsolgt timeshare adgang til klubberne, eller hvis de giver adgang vil det blive meget begrænset. Igen er det for at sikre, at alle videresalg går direkte igennem deres eget videresalgsprogram, som vi allerede ved, ikke er særlig effektivt - hvis ikke ikkeeksisterende.


Som med enhver timeshare der er annonceret til salg, er prisen du ser, hvad ejeren mener, at de burde få betalt. Glem ikke at mange købere, var under det indtryk at de investerede i ejendom. Salgspersonalet fortalte dem åbenbart, at det ville stige i værdi. Desværre er det ikke tilfældet.


Så hvorfor er Anfi i færd med at prøve at genenmføre disse ændringer af kontrakter med meget ufine, truende og pressende taktikker?


Svaret er simpelt. Ved at ændre din kontrakt til en ny, mister du alle rettigheder for at sagsøge dem, da du frivilligt har accepteret at tilpasse eller ændre indholdet i din oprindelige ( højst sandsynligt ulovlige) kontrakt. Det er netop det, Anfi vil have at du gør. Det koster jo Anfi en formue i udbetalinger til de tusindvis af utilfredse ejere som allerede nu har været igennem en juridisk process. (Selvom Anfi fortsætter med at benægte at det er en realitet).


Truslen om "hotelomkostningerne", retssager for vedligeholdelsesgæld, samt faktummet at det gør det sværere at sælge privat, er igen en taktik for at prøve at bremse de betydeligt tab af mistede medlemskaber. Dette tab rammer hvor det gør mest ondt - i deres indkomst. Og når alt kommer til alt, sælger Anfi ikke timeshare som i gamle dage. Folk er meget mere forsigtige med at købe timeshare i dag.


Canarian Legal Alliance har også udgivet deres tal for den sidste uge i januar og den første uge i februar 2019.


Ved domstolen 1. instans i San Bartolome de Tirajana på Gran Canaria, afgav dommerene 19 (nitten) afgørleser mod Anfi del Mar, og 3 mod timeshareresortet Palm Oasis. Dommerene i Landsretten i Las Palmas afgav 2 afgørlser mod Anfi del Mar. Dommerene ved 1. instans domstolen i Arona på Tenerife dømte mod Silverpoint Vacations i 2 sager og dømte i en 1 sag mod Club La Costa


I alt hele 27 sejre mod de største navne i europæisk timeshare, med et krav om tilbagebetaling på et beløb som løber op i over 648.000 € + renter og omkostninger!Se mere omkring disse afgørelser på deres hjemmeside:


www.canarianlegalalliance.com/news


Hvis du har brug for hjælp eller råd vedrørende din timeshare, eller en hvilken som helst virksomhed, der har kontaktet dig, eller som du har fundet enten på internettet eller i en annonce i en publikation, så brug vores kontakt side. Vi hjælper gerne.


Hvis du har kommentarer, synspunkter eller oplysninger, du gerne vil dele med andre timeshare-ejere, så brug igen vores kontakt side, vi vil gerne høre fra dig.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page