top of page

LITIGALO - Det seneste falske advokat kontor på Tenerife.

Det var på tide, at der dukkede et nyt navn op fra Litigiuos familien da vi ikke har set noget til dem i et par måneder. Denne gang går de under navnet Litigalo og igen med base på Tenerife.


Litigalo er angiveligt grundlagt af en advokat kaldet Emilio Marrolat Folmaz. Denne person eksisterer ikke!


Litigalo starter med at ringe til forbrugeren og tilbyder dem at deltage i et formodet krav mod deres timeshare resort. Et krav, der er lige ved at blive berammet domstolen og forbrugeren, hvis han er hurtig, kan stadig nå at blive det af kravet.


På dette tidspunkt er der ingen der spørger efter penge fra forbrugeren, og en email som følger op samtalen sendes ud af en dame der kalder sig for Katiana Lamamel Conioh. Igen et komplet falsk navn!


På hjemmesiderne fra Litigiuos familien http://litigalo.com  & https://litigalo-tenerife.com er det første, der fanger opmærksomheden, deres Logo. Det er næsten er identisk med logoerne for alle de andre falske navne, de tidligere brugte.


Billeder af "advokaten" Emilio Marrolat Folmaz viser sig at være fra en argentinsk advokat, der i virkligheden hedder Eduardo Barcesat, specialist i forsvar for menneskerettigheder, og billedet af denne Katiana er i virkeligheden fra en anden advokat, der hedder Maria Sanchez Herrero.


Adressen de opgiver på deres hjemmeside er:


Calle de Santo Francisco, 4 Edificio, 38002, Santa Cruz, er også falsk.


Kontaktoplysninger:


Gratis telefon:  0800 862 0281 Santa Cruz:  0034 822 684 561Vær forsigtig med disse opkald, og giv ikke dine personlige oplysninger til en fremmed, der ringer dig ud af det blå, selvom de hævder at være "advokater"!

Hvis Litigalo har kontaktet dig allerede, så lad os vide det. Næste fase vil være at gå efter dine penge!


Du kan kontakte os via formularen eller via email info@timesharehjelpen.comHusk altid at gøre dit hjemmearbejde og glem ikke at
sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page