top of page

Silverpoint Vacations "Investeringseventyret fortsætter"


Silverpoint Vacations tidligere Resort Properties og nu også kendt som Signalia Marketing Distribution S.L. er ikke fremmede for os eller for mange af de læsere, der tidligere har købt timeshare fra dem.


Mange af disse købere har også fået løfter om de såkaldte "investeringspakker" , Det er pakker af uger og lejligheder, der blev, og fortsat bliver solgt, med løfte om et betydeligt afkast efter to - tre år. Denne betaling skulle have fundet sted i forbindelse med videresalg af disse uger, men det skete aldrig og efterlod mange familier med store vedligeholdelsesafgifter og endnu større finansieringslån med bl.a. Barclays Finance Partner.


Historien er altid den samme. De uger og lejligheder, som kunderne købte oprindeligt, kunne ikke sælges fordi de ikke længere var eftertragtede, og derfor måtte kunderne, for at sikre at den oprindelige "investering" skulle få værdi, "opgradere" til bedre kvalitetslejligheder, som var mere eftertragtede. Denne "opgradering" ville også blive finansieret med et BPF- lån arrangeret af først Resort Properties og derefter Silverpoint.


Kaptajnen af denne skude var CEO Mark Cushway, som stadig står ved roret, selv om Silverpoint insisterer på, at de ikke længere sælger "timeshare" .

For nogle få år siden blev disse "investeringspakker" ændret til "Company Participation Scheme" . Her sælges kunderne "andele" (ikke aktier), i "registrerede" virksomheder. Det er faktisk lejligheder, der bliver registreret som firmaer med navne som for eksempel "Palm Beach 112 SL", Navnet på resortet sammen med et nummer (muligvis lejligheden).


Endnu en gang er pointen med denne "investering" at undvige de strenge timesharelove, som Silverpoint i første omgang opnåede at overbevise dommerene om. De fik faktisk domstolene til at tro, at forbrugerne ikke købte timeshare, men investerede i ejendom. Til sidst besluttede Højesteret i Madrid, at disse forbrugere jovist købte timeshare og derfor ikke var investorer, men forbrugere, og derfor havde de den fulde beskyttelse af timeshareloven, og den generelle forbrugerlovgivning.


Siden den første afgørelse blev givet, har Silverpoint været på modtagelsesenden af ​​adskillige retssager - næsten dagligt, og dette koster Silverpoint hundredtusindvis af €! I de sidste par uger har domstolene dømt Silverpoint til at betale ca. en halv million € tilbage til utilfredse timeshare ejere som er gået til sag.


Et af de mest stillede spørgsmål fra vores læsere er, hvordan Cushway har kunnet fortsætte med dette timeshare bedrageri så længe?


Svaret er enkelt. Han har andre personer i frontlinjen til at gøre " det beskidte arbejde", og ifølge hans profiler på internettet tegner han et billede af sig selv som en meget respekteret mand.


På Tenerife er en af disse personer som er associeret med Mark Cushway, Silverpoint & Signallia Marketing, Hr Lee Burton.

Tilsyneladende er han velkendt i timeshare industrien, hovedsagelig som en håndlanger. Han er tæt forbundet med Mark Cushway og andre kendte navne i branchen.


Timesharehjelpen er også blevet informeret om, at denne person er under efterforskning for at lyve i retten under ed. En Criminal Denuncia (officiel politianmeldelse) er også blevet indgivet mod ham i forbindelse med denne sag. Han er en person af stor interesse for Guardia Civil. Guardia Civil er en spansk politistyrke, som du ikke ønsker at komme på kant med.


Ud fra information modtaget fra vores kilder, ser det ud til at hans rolle er at sikre, at tingene fungerer, samtidig med at han håndtere eventuelle problemer. Efter alt at dømme virker det som en rolle han er velegnet til.


Da vi havde denne artikel klar til offentliggørelse, modtog Timesharehjelpen en email fra et meget bekymret datter, hvis nu, 91-årige mor købte disse "Company Paticipations".


Det viser sig at hun ønskede at give sit medlemskab med Palm Beach Club tilbage for flere år siden, uden at forvente nogen betaling eller kompensation. Hun ville bare blive fri for den årlige vedligeholdsafgift. Desværre lykkedes det ikke. Hun blev fortalt, at den eneste måde hun kunne komme ud af Palm Beach Club medlemskabet, var at "investere" næsten € 30.000 (i en alder af 85) i disse "Company Participation Scheme".


Det viser sig nu, at hun ikke kan få sin "investering" tilbagebetalt som lovet. Den eneste måde er at sælge sine "andele" til en anden "ejer". Dette var rådet hun fik fra Diana Aitchinson, en af ​​seniorledere hos Silverpoint. Det eneste problem var, at hun ikke kunne finde ud af, hvem de andre "ejere" var.


Et andet spørgsmål som undrer os meget er om en 85 år gammel dame faktisk forstod, hvad hun egentlig gik med til?


Diana Aitchison er tidligere direktør for Resort Services på RCI ( Resorts Condominiums International) og hun blev udnævnt til Chief Operating OfficerSilverpoint af Mark Cushway i maj 2013.

Vores læser sidder nu fanget i dette produkt og hun er tydeligvis meget bekymret over, at hun nu har mistet alle sine penge - igen! Det fremgår af denne og andre emails som Timesharehjelpen har modtaget vedrørende dette emne, at det oftest er de ældre, der er målgruppen. Alle er pensioneret, og alle bliver "tvunget" til at "investere" i dette produkt og mange får det finansieret ved at frigive egenkapital. Er det sådan, man gør forretninger nu til dags? Det mener vi bestemt ikke!


Hvis du er blevet "solgt en investering" af denne art, eller har haft nogen forbindelse med Silverpoint og vil vide, hvor du står legalt, så kontakt Timesharehjelpen idag . Vi vil pege dig i den rigtige retning for at få det bedste råd muligt.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page