top of page

Club La Costa i Konkurs - medlemmer frygter at miste deres ferier.


Det ser ud til, at Brexit og COVID19 til dels har skylden for at timeshare-giganten Club La Costa (UK) PLC Branch i Spanien, er gået konkurs med mere end 500 ansatte. 8 af dets datter virksomheder er berørte. Ifølge oplysninger på deres hjemmeside begyndte Club La Costa, der blev omdøbt til CLC World i 2013, at operere på Costa del Sol i Spanien for 35 år siden, hvor de åbnede deres første feriecenter med 10 lejligheder. Siden da, er det vokset til at blive en af ​​de største operatører i denne branche med fjorten hotelkomplekser i Spanien, 8 i Malaga og 6 på De Kanariske Øer.


Moderselskabet har også 31 feriesteder fordelt på nogle af de største turistmål i verden som Østrig, Storbritannien, Tyrkiet og Florida (USA).

Medlemmerne af Club La Costa World i Spanien, ser deres ferier i fare, og deres situation kan "blive kompliceret" efter anmodningen om konkurs fremlagt af et af datterselskaberne. Konkursen for dette selskab påvirker otte virksomheder dedikeret til salg af ferieprodukter og timeshare-ejendomme, der i 2019 fakturerede for mere end 25 millioner euro.


Den spanske sammenslutning af mennesker påvirket af Timeshare (ASCOE) opfordrer det spanske datterselskab af British CLC World Resort & Hotels til at "adskille sig fra denne virksomhed så hurtigt som muligt" set i lyset af den "usikre" fremtid, der venter dem ".

Det er ikke første gang vi ser denne strategi taget i brug. Silverpoint Vacations, Puerto Calma Group og andre timeshareoperatører har i de seneste par år, taget lignende tiltag i brug, som Club La Costa nu står overfor.


Efter at virksomheden formaliserede sin insolvensstatus i december sidste år, har brugen af ​​ejendommene været underlagt konkursadministratoren ved procedure nummer 908/2020 i den merkantile domstol i Malaga, og klubbens brugsrettigheder skal derfor tilpasses den nye situation, der ifølge kilder kan medføre alt fra stigninger i vedligeholdelsesgebyrer til "større" renoveringsarbejde og endda omrokeringer.


Vi har også hørt fra kilder, at Club La Costa, indtil videre ikke har taget nogen fast beslutning om hvad der skal ske med partnerne, selv om målet er at sælge de 8 virksomheder, der udgør Club La Costa i Spanien, som produktive virksomheder. Målet med dette er at alt skal fortsætte med at fungere normalt.


I tilfælde af, at salget ikke er muligt, vil de nødvendige aktiver bortskaffes for at afvikle de associerede virksomheder, efter gælden er gennemgået og kreditorerne optalt, forklarer konkursadministrationen.


Ifølge de modtagne oplysninger ved vi, at konkursanmodningen er blevet præsenteret frivillig af Club La Costa, og ikke af nogen kreditor. Vi ved også, at konkursadministratoren er Hr. Juan Carlos Robles Díaz ved firmaet Robles Díaz Asesores de Empresas, S.L. Dette navn vil sikkert blive hørt flere gange fra nu af. Timesharehjelpen ønsker ham held og lykke med at gennemføre denne lange og komplicerede konkurs.


Hvis du har brug for flere oplysninger om, eller ønsker hjælp med dit CLC-medlemskab, er du velkommen til at kontakte os på @: info@timesharehjelpen.com


Sammen står vi stærkere!
Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page