top of page

Club la Costa taber i Tingretten i Fungirola.

I går blev det meddelt af Canarian Legal Alliance, at de modtog en afgørelse i Tingretten mod Club la Costa i Fuengirola.https://canarianlegalalliance.com/starting-the-week-strong-with-a-club-la-costa-victory/


Sagen blev anlagt mod Club la Costa Leisure Limited på vegne af CLA og deres engelske kunder. Hovedgrundlaget for dommen var at kontrakten ikke havde en slutdato, som gjorde det til en evighedskontrakt. Dette er blevet erklæret ulovligt i henhold til spansk timeshare lov 42/98, hvori det hedder, at kontrakter maksimalt må have en varighed på mellem 3 og 50 år.


I denne sag blev kontrakten blevet erklæret ugyldig, og kunden er blevet tilkendt 19.442,00 £ plus legale omkostninger og renter.


Det er helt klart, at de lavere domstole nu slavisk følger de 115 afgørelser fra Højesteret, hvilket er gode nyheder for alle kunder, der har sager i afventning eller overvejer at indgive krav ved domstolen.


Derudover har vi modtaget Information fra en læser som blev kontaktet af endnu ukendt firma, der kontakter timeshare ejere i Storbritannien. Firmaet kaldes 3 easy steps med hjemmesiden:


https://www.3easysteps.co.uk


Selve hjemmesiden er ret ny, kun registreret den 19. november 2017, og registranten er igen skjult. Den består kun af en side uden overvejelser om virksomhedsregistrering. Det viser en e-mail-adresse og et telefonnummer


Email: timeshare@3easysteps.co.uk

Tlf .: 01923 889115 denne STD kode er til Watford-området.


Selv om der er meget lidt information på hjemmesiden, er det meget klart, at de bruger det, der kun kan betegnes som "skræmmende taktikker", i deres indledning skriver de f.eks.: " Chokerende nyheder - Diamond Resorts Europe har forladt deres medlemmer".


Dette er nyt for os hos Timesharehjælpen, og jeg er sikker på at det også er nyt for Diamond Resorts mange tusinde medlemmer.

Sidste afsnit på siden, før telefonnummeret og e-mailen er endnu mere skræmmende:


"Kontakt os, og få klar besked om hvad der er bedst for dig? Ikke Diamond / Apollo Global eller Club La Costa! DIG! Stop med at lytte til deres løgne, og find ud af, hvad dine rettigheder og forpligtelser er? Gør det i dag før de stjæler flere penge fra dig, i vedligeholdelsesafgiftens navn. Slå til nu!"


Det er klokkeklart, at de sigter deres markedsføring mod Diamond og Club la Costa medlemmer. Alt hvad vi kan sige på Timesharehjelpen er, pas på denne type virksomheder. Der er ingen detaljer om hvem de er på hjemmesiden, de gør brug af skræmmetaktikker, teksten er dårligt skrevet og der er ingen omtale af hvem deres medarbejdere eller deres håndplukkede specialister er.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page