top of page

Endnu en forbruger advarsel- Eze Group.


Timesharehjelpen er blevet informeret om en ny virksomhed der netop har været i kontakt med nogle af Eze Groups medlemmer. Igen er de blevet udpeget af retten til at håndtere tilbagebetalingen af ​​penge udbetalt fra Eze Group. De går under navnet:


Egerton Advisory Limited , firma nummer 10286171 og de har deres registrerede adresse:Med en alternativ adresse adresse registreret på:Direktørerne er navngivet som:


Victoria Noland Carter Egerton og William Luke Le Beward Egerton , begge registrerede på adressen New Street Square.

Virksomheden blev registreret den 19. juli 2016, men arkiverne viser meget lidt information og intet om eventuelle konti.


Som tidligere nævnt udpeger domstolene ikke private virksomheder eller tredjeparter til at administrere betalinger. Ingen penge er blevet tildelt af Birmingham Crown Court til forbrugere af Eze Group, O'Reilly er under efterforskninger for lovovertrædelse af kriminalitet karakter hvilket vil tage noget tid at afslutte.


Sammen med Money Advice Limited, Claims Assistance Bureau Limited, er Egerton Advisory Limited endnu en svigagtig virksomhed som du ikke kan stole på!


Hvis du bliver kontaktet af dem eller noget andet selskab med en lignende historie så lad Timesharehjelpen de vide. Du kan også selv indsende en klage til engelsk politi via det nedenstående link:


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page