top of page

Er Timesharegiganten Silverpoint Vacations GOING OUT OF BUISNESS!?I de seneste par måneder har mange af vores læsere kontaktet os i forbindelse med deres timeshare hos Silverpoint Vacation. Mange af dem har udtrykt store bekymringer efter at være blevet blevet ringet op af Nordic Consulting (Ali Farhuoud) og har fået af vide at Silverpoint er gået konkurs.


Det kommer dog ikke som nogen overraskelse for os eller vores eksperter. Det var nok nærmere forventet, at Silverpoint (og resten af timeshareindustrien) ville forsøge at tage alle midler i brug for at slippe for at tage ansvar for deres ulovlige handlinger, specielt taget i betragtning af at deres juridiske muligheder er ikke-eksisterende!

I dette øjeblik er Silverpoint stadig registreret som aktiv virksomhed på Tenerife, men hvis du ringer op til deres kontor i Arona på Tenerife bliver der ikke svaret. Ringer du til deres engelske afdeling sker det samme! Efter min mening er dette et klart faresignal for en virksomhed med mange tusinde medlemmer!


Telefonnummer til Tenerife: +34 922 761 533

Telefonnummer til England +44 0800 949 6035


Deres kontorer på Tenerife ligger øde hen, og hvor der før var hundredevis af sælgere, er der nu ikke en eneste Silverpoint ansat at få i sigte.


Barclays Finance er også involveret i et akkummuleret søgsmål for at have finansieret Silverpoints ulovlige kontrakter. Dette gruppesøgsmål blev indledt af forbrugere der købte sig ind i et videresalg /investeringsprogram hos Silverpoint med løftet om, at deres timeshareuger eller investeringsportefølje ville blive videresolgt med ( oftest stort) overskud (normalt inden for 1 eller 2 år - ud fra hvad sælger lovede).


De fleste af disse kunder har mistet titusindvis af € og i nogle tilfælde hundredtusindvis af € - alt baseret ud fra et løfte fra en timesharesælger om, at disse uger / rettigheder ville blive solgt på et senere tidspunkt - Noget som selvfølgelig aldrig skete!


Dette har nu efterladt hundredvis af kunder med uønskede timeshare eller investeringsuger og ingen chance for videresalg. Årsagen er ganske enkelt at Silverpoints videresalgsprogram egentlig aldrig har eksisteret. Se under kopi af en e-mail sendt til nogle Silverpoint kunder.


Silverpoint erklærede tilbage i 2017 til RDO at de ikke længere solgte timeshare. Se link under:I 2018 informere de så deres kunder om at grundprincippet for hele opsættet af deres forretrningsmodel faktisk ikke kan lade sig gøre, og at videresalg af disse "investeringer" ikke vil blive en realitet. Senere på året bliver deres "Virksomhedsandele / Løfter om fremtidige salg af lejligheder" ulovliggjort ved de spanske domstole, og nu går rygterne om en konkursbegæring!!!


Timesharehjelpen ved at de relevante organer og myndigheder i de seneste par år har overvåget Silverpoints ( og de relaterede virksomheder) bevægelser og deres taktikker, og de formodede lovbrud er allerede rapporteret til de relevante myndigheder fordi de prøver at "gemme deres penge" i et forsøg på at undgå tilbagebetalinger til de familier der har sagsøgt dem. Afhængigt af resultaterne vil der blive berammet civilretlige eller straffesager mod disse virksomheder og enkeltpersoner.


Vi vidste altid, at kampen mod et kæmpe selskab som Silverpoint ville blive svær, men det var som sagt forventet, og der er allerede taget alternative skridt til at finde og sikre penge til alle de kunder som allerede er gået til sag. Vores samarbejdspartnere er berømte for at være dem, der åbner vejen, hvor der ikke var nogen før, og der er ingen grund til, at det ikke burde være sådan igen.


Vi vil selvfølgelig holde alle vores læsere opdaterede så snart vi modtager mere information.


Ejer du timeshare eller "virksomhedsandele" med Silverpoint eller Excel Resort, så skriv til os idag og få en komplet og korrekt vurdering af hvorvidt du kan kræve dine penge tilbage og husk at denne vurdering er gratis og uforpligtigende, men vil give dig klar besked og ro i sjælen. Skriv til os idag, og vi skal lede dig i den rigtige retning.


info@timesharehjelpen.com
Sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page