top of page

Forbruger advarsel fra Canarian Legal Alliance: Silverpoint Vacation virksomhedsandele!

En advarsel er udstedt af Canarian Legal Alliance til alle deres kunder, som har købt Silverpoints produkt "Virksomhedsandele / Company Participations".


Det ser ud til, at alle de kunder, der købte sig ind i denne ordning oprindeligt, som allerede nu har resulteret i mange retsager, bliver kontaktet af de samme personer som solgte dem produktet til at starte med.


Som de fleste allerede ved solgte Ali Farhoud og hans bror Mike Farhoud aktivt dette produkt til deres kunder, som betalte tusindvis af €. I nogle tilfælde helt op til 150 - 200.000 €, for de såkaldte "participations" (andele) i lejligheder, der er registreret som SL-selskaber, ( anpartselskaber) sammen med løfter om gode lejeindtægter og eventuelt salg med afkast på "investeringen" . (se link nedenfor).CLA's kunder har informeret dem om, at de er blevet kontaktet af Farhoud- brødrene med det udtrykkelige tilbud om at afstå deres kontrakter, selvfølgelig for et betydeligt gebyr. Dette vil resultere i, at alle disse kunder mister deres "investeringer" og tusindvis af euro.


Det eneste formål med tilbuddet om afståelse, er selvfølgelig at afslutte kontrakterne, så Silverpoint er fri for truslen om at blive sagsøgt af ​​timeshareejeren.

Hvordan får brødrene fat på kundens oplysninger i forbindelse med deres opkald?


Vi har tidligere skrevet at, hvis disse kontrakter er annulleret, har kunden ikke nogen mulighed for at sagsøge Silverpoint, og derved ser de nok ingen komplikationer ved at udlevere disse klientoplysninger.


Ud over at slippe for at tabe adskillige retsager, kan de til og med tjene flere penge fra de familier som de får overtalt til at afstå deres medlemskaber.


På nuværende tidspunkt er der allerede mange sager i domstolene som venter på at blive hørt, og CLAs advokater har adskillige sager under forberedelse. Vi rapporterede om dette tilbage i november 2018, hvor Silverpoint og deres advokater, over for dommeren indrømmede at "selskabsdeltagelserne" faktisk var timeshare. Det var klart, at hele ordningen var gjort for at snyde forbrugeren og omgå de strenge timeshare love. Se link nedenfor:Ifølge Canarian Legal Alliance har de kun rørt toppen af ​​isbjerget. Der er stadig mange familier fra hele Europa, som er blevet lokket ind i denne ordning. De fleste forstår ikke engang, at de ikke har købt andet end løfter og varm luft på Tenerife.


CLA leder igen vejen, oh har efterforsket denne ordning i næsten 2 år. De er de førende eksperter på dette "produkt", så hvis du har købt " Selskabsandele / Company Participations " så kontakt os for yderligere information på


info@timesharehjelpen.comSeneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page