top of page

Forbruger advarsel - Litigious Abogados.

Over en længere periode har Timesharehjelpen publiceret flere artikler omkring "Falske" advokatfirmaer, og Litigious Abogados familien har hver gang haft en finger med i spillet for disse "advokater" som kræver betaling for at få dine penge frigivet fra domstolen.


Som du sikekrt kan gætte, er der kommet endnu et nyt navn, som vi vil tilføje den voksende liste, Carlos Ingram Procuradoria , adressen, de angiver på hjemmesiden er:Denne adresse giver ingen resultater på Google maps. Det eneste der er ægte ved denne adresse er postnummer 38003, som ligger i Santa Cruz de Tenerife.
Dette "firma" oprettet af Carlos Gabriel Salva Imgran har hjemmesiden


som for øvrigt er det samme layout som det ene tilsom vi fremhævede i en af vores tidligere artikeler.


Hjemmesiden for Carlos Gabriel Salva Imgran blev kun registreret den 27. november 2018 og er udløbet den 27. november 2019. Så for en såkaldt advokat er det en meget kort levetid. Registranten er som altid skjult og registreret i Panama.


De viser heller ikke telefonnumre eller oplysninger om virksomhedsregistrering eller om de er medlemmer af nogen faglige sammenslutninger, selv om vi har fået følgende e-mail-adresse:Hvilket er endnu en gang en af ​​disse gratis e-mail-udbydere og ikke knyttet til hjemmesiden.


Denne særlige "advokat" synes at være knyttet til Abogados Litigacion med CIF nummer A12475921 og adressen:


Calle de SAN. Francisco, Número 6, Santa Cruz, 38001-38002, Tenerife .


De angivne telefonnumre er:


Freephone: 0800 862 0036


Tenerife Tlf: 0034 822 684 562


Med e-mail-adresser der igen er gratis e-mail-udbydere, som ikke er knyttet til hjemmesiden:
Alle disse oplysninger er nøjagtigt de samme som for en anden "falsk" advokatfirma, vi fremhævede den 22. oktober 2018, kaldet Abogados Litigación España , med samme grundlægger


Hjemmesiden http://abogadoslitigacion.com blev registreret den 26. oktober 2018 og er igen sat til at udløbe den 26. oktober 2019 sammen med en skjult registrant.


Selvom grundlæggerens billede er det samme som før, har vi tre nye advokater og en kontaktperson:


I øjeblikket uidentificeret.


Faktisk er Juan Blanco Dávila den juridiske og regulerende direktør for Andesområdet og Chile i Ferrero Gruppen.


En colombiansk advokat kaldet Juan Oswaldo Martínez .som vi har identificeret som Natalia Pastorutti , der har fået sin uddannelse fra Universidad del Salvador.


Så here we go again. Flere nye "advokater" som i skal være forsigtige med. Dette viser dig blot endnu engang at du skal være forsigtig med "advokatfirmaer", der kontakter dig om din timeshare, eller som du måske endda har fundet på internettet. Gør dit hjemmearbejde, og hvis du ikke er sikker på, hvad du skal kigge efter, så kontakt os idag, og vi vil hjælpe dig i den rigtige retning.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page