top of page

Fullbrook Associates - Hvem er de?


Fullbrook Associates er et firma baseret i Stirling, Scotland og som synes at være ansat af Centaurus Mediations (som opkræver høje beløb) for at tage "sager" fra ejerne af Silverpoint for at kræve deres penge tilbage, men hvem er de egentlig?


Fullbrook Associates er ifølge virksomhedsregistret oprettet den 13. juni 2016 under navnet Fullbrook Marketing Ltd, de ændrede navn til Fullbrook Associates den 17. marts 2017, med registreringsnummer SC537793. Se link under:


https://beta.companieshouse.gov.uk/company/SC537793


Deres registrerede adresse er:


4/5 Stirling Business Center, Wellgreen, Stirling, Skotland, FK8 2DZ.

Men adressen på hjemmesiden viser en helt anden adresse:


73 Wellgreen Pl, Stirling FK8 2DZ, UK.


Dette er et forretningscenter, der giver mulighed for at leje loklaer på fuld tid eller på timebasis, og samtidig har de en postadresse som står til rådighed for bruger/lejer.


Ifølge virksomhedsregistret er hovedformålet med deres virksomhed: 70229 - Ledelsesrådgivning, bortset fra offentlig forvaltning. Så spørgsmålet jeg stiller mig selv er hvad de gør med timeshare?


Direktørafsnittet i virksomhedsregistret er ret interessant. Den oprindelige direktør var Martin Scully udpeget 13. juni 2016, og fratrådt den 13. juni 2016 (nej det er ikke en fejl) og Kathleen Mary Scully udnævnes også den 13. juni 2016. Der er tydelige indikationer på at Martin Scully en gang arbejdede i marketingafdelingen for EZE Group. Et ikke et ukendt navn på vores sider.


Når man ser på "Mød teamet" på deres hjemmeside, viser de billederne af 6 damer, herunder en advokat, men de viser ingen afgørelser eller generel kendskab til timesharesager eller lov. Selvom de, ifølge afsnittet "Legal Services - Timeshare Termination" skriver at Fullbrook Associates har specialiseret sig i dette.


På hjemmesiden, viser de ikke nogen virksomhedsregistreringsnumre, ingen registreringsnummer for advokaterne eller registrering hos advokatsamfundet, noget som har stor betydning hvis man overvejer at indlede en juridisk process. De viser heller ikke noget særligt samarbejde med offentlige organisationer, og ej heller information vedrørende registrering for kravbehandling ved Justitsministeriet.


Vi har tidligere skrevet om forbindelsen mellem Centaurus Mediations, Silverpoint og Mark Cushway. Vi har også tidligere offentliggjort, at Silverpoint / Mark Cushway havde kontaktet Claims Solutions Group for at anlægge sager mod sig selv!


https://www.timesharehjelpen.com/blog/er-dette-en-d%C3%A5rlig-joke


https://www.timesharehjelpen.com/blog/flere-bedragere-p%C3%A5-spil-claims-assistant-bureau


Endnu en gang ser vi timeshare-ejere der bliver opkrævet store mængder penge af selskaber som lover dem at annullere deres medlemskab (drevet af de samme folk, som solgte det til dig ), for derefter at blive repræsenteret af en tredjepart.

Hvad sker der hvis arbejdet ikke udføres af tredjepart?


Centaurus kan på denne måde slippe for at tage ansvar ved at angive, at de har fulgt deres kontraktslige forpligtigelse, og at det ikke er deres fejl at arbejdet er ikke gjort.


Den eneste måde at komme ud af denne type kontrakt og sikre en tilbagebetaling af dine penge er gennem de spanske domstole, ved anvendelse af Spaniens meget strenge timeshare love, og derfor er det iøjnefaldende at en virksomhed fra Scotland skal sikre at dine penge bliver tilbagebetalt.


Hvis du harværet i kontakt med enten Centaurus Mediation, Fullbrook Associates eller Claims Solution Group hører vi gerne fra dig og hjælper dig i den rigtige retning.

Husk at gør dit hjemmearbejde!


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page