top of page

Hvorfor bruge en advokat for at komme ud af din timesharekontrakt?


Der er idag et utal af kanaler som står til rådighed for forbrugere, der ønsker at frigøre sig fra deres uønskede timeshare og de forpligtigelser det indebærer. Hvis du vil sikre at din kontrakt legalt og officielt bliver annulleret, er en licenseret timeshare advokat helt klart den bedste løsning.


På et marked, der er spækket med løgn, svindel og bedrag, er hjælp og opbakning fra en juridisk professionel et uvurderligt aktiv.


Vi har tidligere skrevet om dette og sagt at når en forbruger underskriver den stiplede linje med en timeshareudvikler, indgår de en aftale, der er juridisk bindende. Selv om de måske ikke kan lide det, har de indgået en kontrakt, der er fuldstændig eksigibel, og som faktisk vil blive håndhævet, medmindre svig kan bevises. Det er et juridisk spørgsmål, og ved juridiske spørgsmål så har du brug for en advokat, når det er tid til at anklage, afslutte eller ophæve en juridisk bindende kontrakt, efter at ophævelsesperioden er afsluttet."


https://www.timesharehjelpen.com/blog/vedligeholdsafgiften-hvad-sker-der-hvis-jeg-ikke-betaler


Ud over viden, adgang og en stabil og hjælpende hånd, har en advokat andre fordele for forbrugere, der søger hjælp. Noget som en privat organisation eller tredjepart simpelthen ikke kan. Hvad mener vi med det?


Mange forbrugere vil gerne afslutte deres timeshareforpligtelser på grund af høje vedligeholdelsesafgifter, rentebetalinger eller andre tilknyttede omkostninger. En timeshare advokat kan hjælpe dig og sikre at du en gang for alle bliver din timeshare kvit.


En advokat går langt for at beskytte forbrugerne mod de inkassovirksomheder, der oftest bliver indblandet i forbindelse med at afvikle disse forpligtelser.


Hvorfor ansætte en advokat? Inkassovirksomheder skal overholde ”god inkassoskik”, når de forsøger at kradse penge ind. Desværre er der mange, der efter min opfattelse virker unødigt aggressive og tydeligvis har nogle psykiske problemer, hvis frustrationer udleves igennem deres arbejde som inkassomedarbejder.


I loven findes en paragraf der kort forklarer, hvad ”god inkassoskik” indebærer.

Paragraffen er uklar og beskriver kun i generelle vendinger, hvad inkassovirksomheder ikke må.


Inkassovirksomhed skal udøves i overensstemmelse med god inkassoskik. Det er i strid med god inkassoskik at anvende metoder, der udsætter nogen for urimelig pression, skade eller ulempe.


Da formuleringen er meget upræcis, bliver man nødt til at se på domme, hvor inkassovirksomheder er blevet ”dømt” for IKKE at udvise god inkassoskik for at komme det nærmere.


Tredjeparts inkassovirksomhed har legalt ingen ret til at "overtage" gæld for derefter at kontakte skyldner direkte (F.eks. når en timeshareejer ikke har betalt vedligeholdsafgiften), hvis den pågældende debitor har ansat en advokat. I stedet skal inkassovirksomheden kontakte advokaten; de må kun fortsætte med at kontakte dig, forbrugeren, hvis der er givet tilladelse, eller hvis advokaten ikke reagerer på inkassovirksomhedens kontakt inden for en rimelig frist.


Denne beskyttelse er et stort aktiv af flere forskellige grunde! For det første kan det sikre din ro i sindet og den finansielle stabilitet på kort sigt. Endnu vigtigere? Historisk har gældsindsamlere været værdifulde værktøjer for timeshare resorts og udviklere; Hvis disse agenter gentagne gange bliver stoppet af advokatens repræsentation og derfor returnerer gælden tilbage til resortet, har forbrugeren pludselig en fordel som kan blødgøre resortet og ende med et forlig eller afslutning af kontrakt.


Og selvfølgelig er det vigtigt altid at huske, at muligheden for at sagsøge et resort, kun kan tilbydes af juridiske fagfolk, og ikke af private eller tredjepartsfirmaer. Det er kun en licenseret advokat, der kan tilbyde dig, forbrugeren, de forskellige retslige beskyttelsesbeføjelser, og muligheden til at sagsøge, hvis der er grundlag for en levedygtig sag!


Private virksomheder vil i sidste ende fokusere på deres indtjening; mens en advokat har en ed og en juridisk forpligtelse, til at sætte deres kundes interesser først. En etisk, erfaren advokats pligt er at forfølge retfærdighed for deres kunder og deres kunder alene.Timesharehjelpen har stor erfaring indenfor feltet og forstår sig på de mange faldgrupper der eksistere ved det sekundære marked for videresalg og juridisk bistand. Hvis du føler at du er blevet offer for et timeshare-selskab, kan du kontakte os for en gratis konsultation. Kend dine rettigheder som forbruger og tøv ikke med at sende os dine spørgsmål eller bekymringer.


info@timesharehjelpen.comSeneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page