top of page

International kriminel organisation, er endelig blevet fanget af politiet.Vi starter denne uge med en rapport fra nyhedsmediet La Provoncia, en spansk avis som den 25. august 2018 offentliggjorde en artikel omkring bedragere på de Kanariske øer.  Artiklen rapporterer om Operation Bankog ledet af det lokale politi og Guardia Civil baseret i Puerto Rico i kommunen Mogan, på Gran Canaria. De har netop opløst en international kriminiel ring, der udelukkeden var dedikeret til at bedrage turister


Organisationen havde hovedkvarter på Balearerne og i Malaga, hvor fem personer blev arresteret, to spanske borgere, en østrigsk, en britisk og en tysk person. Der blev beslaglagt mere end ​​tyve bankkonti, og 15.000 euro i kontanter.


Medlemmerne af organisationen repræsenterede sig som tjenestemænd for det spanske retsvæsen og modtog betalinger til spanske bankkonti for offentlige skatter i forbindelse med et timeshare resort beliggende i Østrig som havde begæret konkurs. Dette fandt sted mellem 2014 og 2015 og involverede omkring tyve medlemmer af organisationen fra syv forskellige lande.


I første omgang blev der præsenteret en klage, der viste, at ofre havde overført omkring 20.000 euro til spanske bankkonti. Disse konti hørte til på Palma de Mallorca og i Malaga, og ud fra Guardia Civil rapport, var mange af kontohaverne udenlandske statsborgere med strafferegistre, hvor nogle af disse havde udestående efterlysninger fra deres hjemlande.


Guardia Civil undersøgte også forfalskning af officielle dokumenter, som blev brugt til at begå dette bedrageri. Sagen er blevet forelagt for de relevante domstole, da undersøgelsen ikke er afsluttet, og det kan ikke udelykkes at yderligere arrestationer vil finde sted i en nær fremtid.


Ifølge Guardia Civil har efterforskningen taget tre år på grund af organisationernes kompleksitet, antallet af involverede nationaliteter og de mange bankkonti. De mener, at beløbet kunne løbe op i godt over en halv million euro. Det omfattede også samarbejde mellem forskellige Interpol kontorer i hele Europa.


Timesharehjelpen modtog information fra en pålidelig kilde om, at efterforskningen blev indledt af Canarian Legal Alliance og Guardia Civil i Mogan, på vegne af mange af deres kunder som var blevet snydt af denne organisation.


Når vi får mere information vil Timesharehjelpen bringe dig nyhederne.


Klik på linket nedenfor for at se den oprindelige artikel, hvis du bruger google, kan siden herefter oversættes ved at højreklikke på musen vælge oversæt.


https://www.laprovincia.es/sucesos/2018/08/25/guardia-civil-mogan-neutraliza-organizacion/1091317.htmlSommervilkårene


Hvis du er usikker på et firma og har brug for hjælp til at finde ud af om de er en legitim virksomhed, så tag kontakt med os og vi vil pege dig i den rigtige retning.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page