top of page

Nordic Consulting Canary Island S.L. Ali Farhoud - Opdatering.

I forbindelse med vores tidligere artikler omkring Ali og Alex Farhoud og deres involvering i salg af "virksomhedsandele" på vegne af Silverpoint og Mark Cushway, er Timesharehjelpen også blevet informeret om at "Criminal Denuncias" kriminelle anmeldelser er blevet indgivet mod dem (Farhoud brødrene ) i samarbejde med den spanske politi enhed Guardia Civil.


Vores kilde har informeret os om at to familier der allerede har indledt retssager mod Silverpoint, nu også har indgivet kriminelle anklager mod de to Farhoud-brødre, der solgte dem produktet til at starte med. Det antages at mange flere familier vil sagsøge dem og præsentere disse kriminelle anmeldelser for at få dem til at stå til ansvar for deres handlinger.


Du må heller ikke glemme, at de nu kontakter deres tidligere ofre via deres nye firma kaldet Nordic Consulting Canary Islands SL, med tilbud om at anlægge sag mod Silverpoint (deres tidligere arbejdsgiver) og kræve tilnbage, hvad de oprindeligt betalte. De forklarer nu ganske kort, at det, der blev solgt til dem, ikke var lovligt, men de var de ansvarlige for at sælge det i første omgang. De hævder nu, at de ikke havde nogen anelse om, at det de lavede var "bedragerisk".


Vi ved også, at de vil opkræve enorme beløb for juridiske omkostninger for at udføre denne "juridiske service". Man kan kun sige at du er dygtige til at tjene penge på intetandende familier. De solgte et produkt, for efterfølgende at fortælle deres medlemmer at produktet ingen værdi havde, så de solgte dem igen et produkt - Denne gang "virksomhedsandele" som de nu hævder at de ikke vidste var bedragerisk, og for at det ikke skulle være nok vil de nu hjælpe med at kræve pengene tilbage via domstolen i form af deres tilbud om " juridisk services". I virkeligheden tjener de enorme beløb i provision for at sælge et ulovligt produkt, og nu tjener de endnu mere ved at tilbyde en "juridisk tjeneste" !


Hvis du har købt disse "virksomhedsandele" eller noget andet produkt fra Silverpoint, eller er du blevet kontaktet af Nordic Consulting, så kontakt os idag. Timesharehjelpen besvarer alle dine spørgsmål og viser dig den bedste løsning til din situation.Sammen står vi stærkere!

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page