top of page

Nordic Consulting Canary Island - Silverpoint - Virksomhedsandele - opdatering.

Yderligere information er modtaget af Timesharehjelpen vedrørende en artikel omkring Silverpoint Vacations og deres produkt kaldet virksomhedsandele / løfe om fremtidigt salg af ejendom og et firma, der kontakter forbrugere, der har købt dette ulovlige produkt.


Ud fra de modtagne oplysninger som vi fik fra en af vores læsere, blev han solgt "andele" i denne ordning af ingen anden end Ali Farhoud. Han betalte over 440.000 euro for dette produkt.


Han modtog efterfølgende et opkald fra virksomheden Nordic Consulting Canary Island S.L. (Hr. Farhoudes selskab) og ja, du gættede rigtigt. det var Ali Farhoud selv der rigede. I opkaldet blev kunden informeret af Hr. Farhoud om at han, da han solgte dette "produkt" forSilverpoint, ikke vidste, at det var "bedragerisk" - Noget som er svært for os at tro på.


Under opkaldet blev denne kunde fortalt, at Nordic Consulting ville tage hans sag til domstolen og kræve erstatning til ham. Omkostningerne lød på over 21.000 euro, plus 25% af det tildelte beløb + 5000 €. Vores læser følte endnu engang at han blev presset til at betale store summer penge, fra den selv samme person, der solgte ham "produktet" i første omgang.
Det er overflødigt at sige, at vores læser gudskelov ikke faldt for Hr Farhouds tilbud om hjælp, og han har besluttet sig for at føre sin sag gennem et respekteret og erfarent advokatfirma.


Der er en klar indikation på at listerne over de kunder som købte sig ind i dette produkt, nu er i besiddelse af Nordic Consulting og hr. Farhoud. Man kan kun spørge sig selv om hvordan dette blev opnået?


Det er også indlysende, at den person, der har tjent store summer penge for at sælge "andelene" i første omgang, nu er indstillet på at få det, der kaldes en "double dip". Med andre ord, at tjene endnu flere penge på dem, der blev solgt et defekt og bedragerisk produkt i første omgang.


Så advarslen er meget klar. Hvis du modtager et opkald med tilbud om at ligge sag mod Silverpoint (Farhouds tidligere arbejdsgiver) af Nordic Consulting , vil du komme i lommen på dem, der solgte produktet til dig til at starte med.


Nedenfor ses et transkript fra et indspillet møde mellem Ali Farhoud og en af de kunder han snød. Det var helt tilbage i 2013. Det drejer sig om de berømte "investerings uger", som Silverpoint solgte. Disse salg af kontrakter er underlagt hundredevis af retssager på Tenerife. Det skal også understreges, at Silverpoint på dette tidspunkt var medlemmer af handelsorganet Resorts Development Organization (RDO), hvor administrerende direktør for Silverpoint Mark Cushway også var direktør!Farhoud hævder, at han ikke havde nogen som helst anelse om, at disse "andele" var svigagtige,noget som ikke stemmer. Han vidste udemærket, at han solgte et "ulovligt og svigagtigt" produkt længe før "andelene" kom på banen.


Vi overlader det til dig at drage dine egen konklusioner.


Under ses et screenshot at det link hvor transkriptet lå. Siden offentliggørelsen af denne artikel er det blevet fjernet fra TCAs hjemmeside . Selv om det stadig vises på Google-søgning.Har du købt dette produkt og føler du at de er blevet bedraget eller ført bag lyset?


Ønsker du at vide, hvem du faktisk kan stole på for at få dine penge tilbage, og få kontraktene erklæret ugyldige?


Brug vores kontaktside, Timesharehjelpen vil gennemgå alt det med dig og pege dig i den rigtige retning til de mennesker, der kan og vil gøre jobbet.


Timesharehjelpen er her for at hjælpe og give dig det bedste råd uden nogen forpligtelse.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page