top of page

Opdatering Legalidades abogados.

Velkommen til den første artikel i oktober. Vi slutter denne uge af med en opdatering fra en af ​​vores læsere vedrørende Legalidades Abogados. Endnu en af ​​de "falske" advokatfirmaer, der er en del af Litigious Abogados familien som vi har dækket adskillige gange.


Vores læsere modtog flere e-mails fra denne virksomhed, herunder de meget overbevisende "Skatteformularer" for at betale de spanske skattemyndigheder i forbindelse med deres søgsmål. Alle betalinger skulle gå gennem deres prokurators konto med navnet Ramon Josema Gomerz. Adressen der blev opgivet er:


C/ Consoladores, Edif Rumba, Oficina 402, Santa Cruz de Tenerife (denne adresse findes ikke). De bruger hjemmesiden: http://ramonjosemagomerz.com/

og deres e-mail-adresse er :   procuradores-gomerz@europe.com


Mailen er ikke engang knyttet til hjemmesiden, og hjemmesiden blev registreret den 3. september 2018, så virksomheden er bare en måned gammel. Registraren er igen skjult af en beskyttelsestjeneste.
De bankoplysninger, der blev sendt til kunden var for at betale 768,25 € ind på en konto i banken Bankia, med adressen: Avda. Santa Cruz 188,38600 Granadilla de Abona, Tenerife. Der er ganske rigtig registreret en bank på denne adresse, men det er en Caja Madrid og ikke Bankia .


I henhold til mailen var det oprindelige beløb der skulle betales 1.536,50 € for at frigive deres penge som de havde vundet fra en afgørelse i domstolen hvor de blev tilkendt 21.950 €. De 768,25 € var halvdelen af den skatteafgift som skulle betales for at frigive pengene, og advokaterne betalte som en gestus de andre 50 % af dette skattebeløb. Meget flot af dem at gøre dette, men som vi ved, skal man ikke betale nogen afgift eller skat for at få frigivet penge fra domstolen, så dette beløb endte sikkert op i lommerene på bagmændende endnu engang.


I løbet af de sidste par år har vi set den samme " fidus", der bruges sammen med diverse hjemmesider for disse falske advokater. Det eneste der ikke ændret, er formen for bedrageri. Din timeshare-virksomhed er blevet stævnet ved retten, men for at være en del af sagen skal du først betale Procurator-gebyrerne. Så hører du, at direktøren har kendt sig skyldig, og retten har tildelt dig tusindvis af €. Men igen er der et gebyr for at frigive pengene.


Domstolene fungerer ikke på denne måde. Der er ingen afgifter som skal betales for at frigive pengene. Derudover er der ingen penge, der venter på dig, der har ikke været nogen retssag, og ingen direktør har påberåbt sig skyldig. Så hvis du modtager nogen opkald eller e-mails, der fortæller dig, er der din timesharevirksomhed er stævnet ved retten, så pas på. Det kunne meget vel være en af disse virksomheder.


Hvis du bliver kontaktet af denne virksomhed eller noget lignende og vil vide, om de er ægte, så brug vores kontakt side for yderligere information. Det er også vigtigt, at du giver os så mange oplysninger som muligt, dette vil hjælpe andre.


Hvis du har betalt nogen af ​​disse falske advokatfirmaer, så brug nedenstående link og rapporter til politiet omkring svindel.Husk, at gøre dit hjemmearbejde inden du betaler nogen penge, da det vil spare dig i sidste ende.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page