top of page

Sandheden omkring Silverpoint Vacation (1. del).I løbet af de næste par uger vil Timesharehjelpen offentliggøre eksklusiv information omkring den komplekse opsætning af et af de største timeshare-imperier i Europa. Ja du gættede rigtigt. Det er Silverpoint Vacation. Grundlæggeren var den nu afdøde Bob Trotta, som du i de kommende artikler vil kunne læse mere om. Sammen med hans allierede var han utrolig dygtig til at flytte sin enorme rigdom omkring i hele Verden. I dag starter vi med en lille baggrundsinformation og introducerer hovedpersonen i dette meget udførlige økonomiske spil.


I begyndelsen af ​​1980'erne grundlagde Bob Trotta firmaet Resort Properties baseret på Tenerife, som senere skulle blive ​​et af de største timeshare-selskaber i Europa. Han blev betragtet som en af ​​grundlæggerne af timeshare-industrien i Europa og byggede 4 resorts på Tenerife, hvor han solgte for omkring 200 millioner € i timeshare, og blev lunhurtigt millionær.


Bob Trotta giftede sig for anden gang med Ragni. En norsk dame, som tidligere arbejdede med Timeshare Marketing, og som boede på Tenerife. Da de forlod Tenerife, flyttede de til London, hvor de nød godt af deres statusBob og Ragni etablerede sit verdensomspændende hovedkontor i Storbritannien med kontorer i Mayfairs eksklusive område, og de nød helt sikkert det luksuriøse liv, i deres millionvilla i Chelsea og de allerbedste Aston Martins.


Vi introducerer nu en person, der skulle vise sig at blive en af de vigtigste og indflydelsesrige folk i Trotta-imperiet, Kwang Boon Sim.


Kwang blev ansat med ét eneste formål - at hjælpe Trotta med at slippe for at betale skat. Kwang var masterminden bag det enorme og komplekse netværk af offshore-virksomheder, som eksisterer i dag, ved hjælp af en meget smart ide kaldet "offshore-trust".


En "Trust", som var ejet af en bank med Bob Trotta og hans kone Ragni, som de eneste støttemodtagere og kontrollører af trusten indtil Trottas død i december 2017.


Kwang Sim er velkendt navn i timeshare-industrien og er bedre kendt som "The Chinaman" eller "El Chino". Kwang giver indtryk af at være en meget religiøs mand med bånd til den Mormonske kirke, hvor han arbejder som biskop. Det lyder som et script fra en James Bond-film, når en "smart amerikansk buissnesmand" kommer i kontakt med en anden lige så smart mand, som er en religiøs leder ( Jeg kommer til at tænke på filmen License to Kill), og sammen skaber de stille og roligt et meget kompleks netværk med den eneste hensigt at fratage mange lokale økonomier og lande fra deres retmæssige og lovlige skatter.


De gjorde det godt. Rigtig godt! I mange år formåede Kwang at undgå at betale skat og flyttede omkring 10 millioner £ fra en masse virksomheder via diverse netværk til skatteparadiser forklædt som "intercompany-lån". De lokale chefer af disse virksomheder havde ingen kontrol over pengene eller hvad der skete med dem. Det var Kwang og kun Kwang, der kontrollerede og styrede den finansielle afdeling fra sit Mayfair hovedkvarter i England.


For at undgå, de amerikanske skattemyndigheder, der har en stram skattepolitik og et omdømme for verdensomspændende beskatning af deres borgere, opgav Bob Trotta sit amerikanske statsborgerskab og skiftede til italiensk statsborgerskab (igen kunne dette være rammerne for en anden film), hvor han levede som en ægte italiensk ganster i et kæmpe palæ, der ligger i luksuriøse hotel Castello Del Nero.


Trotta og Ragni levede som konge og dronning i deres ejendom, der angiveligt var omkring 10 millioner £ værd. Ejendommen blev bygget på en grund på mere end 700 hektar Toscanske landskab på grunden af ​​deres hotel som har en værdi ag 50 millioner €. Og mens Trotta Og Ragni levede flot, styrede Kwang midlerne i Panama og på de britiske jomfruøer.


Trotta og hans to døtre Jennifer og Erin Trotta tilbragte lange somre i Italien med deres respektive familier. En af ægtemændene (Jennifer's) Douglas Campbell var i et stykke tid gruppens CEO, der sørgede for, at familiens formuer blev beskyttet, under hans mentor "El Chino"


Det bringer os til slutningen af ​​dette åbningskapitel, men der vil komme langt mere inden længe.


Har du købt en timeshare fra Resort Properties / Silverpoint, blev du involveret i "investeringspakkerne" eller den senere inkarnation "virksomhedsandele" eller "Excel Overseas Lodging Participation Programme"?


Hvis du kan svare ja, så kontakt Timesharehjelpen via vores kontaktside. Vi vil forklare, hvor du juridisk står og peger dig i den rigtige retning hvis du ønsker at kræve dine penge tilbage og få dine kontrakter erklæret ugyldige.
Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page